24 Mar 2019, 12:43
Witam mam opcje kupić od kolegi Fiata bravo II z 2008 roku . T-JET 1.4 , 120km wersja sport . Przebieg ok 140 000 . Chciałbym faktycznie sprawdzić ile może mieć i czy były jakieś wypadki ale zabardzo się na tym nie znam . Mam nr WIN: ZFA19800004166489 . Wiem , że głównie problem była skrzynia biegów M32 od opla 6 biegowa . Sprawdzałem tez koszty utrzymania na naszym forum i ogólnie nie jest źle ale wiadomo turbina i dwumasa trochę dodaje . Proszę o jakieś rady na co zwrócić uwagę. Sam się obawiał ze coś chuczy myślał łożysko na skrzyni ale okazało się ze łożyska koł i wymienil wszystkie z tarczami i linkami i jest ok . Takto mówił ze turbiny ani dwumasa nie robił i sprzęgło jest w porządku. CENA: 17.500 do negocjacji. Dwa komplety opon na felgach zima lato .Co myślicie?. Auto jak najbardziej mi odpowiada jeśli chodzi o wygląd. Do pracy mam kilka km i ogólnie nie jezdążę dużo to myślę taka benzyna jak najbardziej. A jak na trasie ? Bo chciałbym raz na jakiś czas pojechać ok 1000km . I ogólnie coś o tym aucie może się ktoś trafi kto posiada . Czekam i dziękuję!