Fiat Bravo

20 Lis 2008, 15:24

Moja kuzynka ma kilka lat salonową Kie Sephie i tez nie narzeka :P Nie ma reguły moim zdaniem, wszystko zależy od egzemplarza, właściciela i serwisu.
worldwar
Początkujący

Miejscowość: Leszno/Wro

20 Lis 2008, 18:41

qki007 napisał(a):O tym fakcie wiem też i to może być głos ku temu że jednak niektóre samochody mają mniejszą awaryjność a niektóre większą.. Ale moim zdaniem jednak najwięcej zależy od serwisu i użytkownika. Jeśli ktoś kupi auto od nowości i będzie o nie dbał to na pewno będzie zadowolony - no chyba że jest to jakiś felerny egzemplarz - a to sie trafia też niestety :/.

No ale przecież to przeczy temu co wyżej napisałem. Czy naprawdę uważasz, że właściciele francuskich aut i włoskich nie dbają o swoje samochody? Bo z Twoich wypowiedzi można wyciągnąć taki właśnie wniosek, a sytuacja dwóch skrajnych aut Mazdy i Kii obala to przekonanie.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus w Polsce. Jak to się wszystko zaczęło?
    Wymagający kierowcy ze Stanów Zjednoczonych mogą się cieszyć Lexusami od 1989 roku, ale w Polsce marka zyskała prawdziwą popularność dopiero w XXI wieku. Jak zaczęła się historia Lexusa w Polsce, gdzie zlokalizowany ...
    Renault Spider
    Renault Spider to samochód sportowy, który stawiał na mocne wrażenia z jazdy. Już podczas prezentacji na salonie w Genewie w 1995 roku Spider wywołał zaskoczenie i zadziwienie. Opracowany przez Renault Sport ...