Fiat cinquecento 700tka

25 Maj 2010, 10:42

witam
nie mam obrotomierza w swoim CC i nie wiem jak moge jezdzic dynamicznie i tak zeby nie przeorać silnika
poprostu chce go przycisnać na biegu ale nie wiem czy moge bo juz mysle ze ma za duzo obrotow i silnik dostanie w kosć
prosze o odpowiedz

[ Dodano: Wto Maj 25, 2010 11:43 ]
kupuje jeszcze daihatsu cuore na b1 i nie wiem czy tam bedzie obrotomierz jak m ozecie to napiszcie jak najlepiej znieniac biegi w tych autach
seba123456789-1
Aktywny

Miejscowość: bydgoszcz

11 Sie 2010, 17:20

z tego co wiem bywaly sportingi z obrotkiem i może z niego zamontuj se obrotek tylko uwazaj na po anglikowe obrotki
1.1MPI hehe jakoś idzie!!
sejomaniak
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ruda Śląska

27 Sie 2010, 17:17

seba123456789-1 napisał(a):witam
jak moge jezdzic dynamicznie i tak zeby nie przeorać silnika

Nie da się jeździć cinquecento dynamicznie.
Wsłuchaj się w obroty silnika.
kemot
Nowicjusz

Miejscowość: Skądinąd

27 Sie 2010, 17:44

Zawsze możesz kupić obrotomierz na allegro i zamontować go na przednim słupku jak nie którzy kierowcy robią.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Sie 2011, 00:22

w cuore tez nie ma, w takich malych silnikach nie ma obrotomierzow np. w uno 0.9 itp
poprostu wsluchaj sie jak bedzie brakowalo niutkow to zmien bieg jezeli chcesz dynamicznie ale takim czyms nie pojedziesz dynamicznie ;p
raxi109
Nowicjusz

Miejscowość: krakow
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody koncepcyjne BMW Design
    Samochody koncepcyjne to doskonałe pole do popisu dla projektantów. Od elektrycznych układów napędowych, przez drzwi otwierane do góry, po nowatorskie materiały nadwozia – koncepty zawsze wybiegają ...