Fiat doblo, opel combo, citroen berlingo czy vw caddy?

09 Lut 2019, 16:04

Witam. Chciałbym zakupić jeden z wyżej wymienionych aut. Auto potrzebne mi jest po to, aby przerobić je na potrzeby osoby niepełnosprawnej (montaż rampy wjazdowej do bagażnika). Interesuje mnie samochód w roczniku od 2010 do ceny 25000 zł. Samochodem będę poruszał się głównie w mieście. Jestem z Bydgoszczy.
aldi531
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 05 1974
Auto: Citroen C4 Grand Picasso
Silnik: 1.6 16V 120KM
Paliwo: Benzyna

11 Lut 2019, 00:15

Bierz taki jaki spełni Twoje wymagania. Jak do miasta to lepiej benzyna, w Doblo masz niezły silnik 1.4 t-jet w sumie to Combo jest bliźniakiem Doblo
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

11 Lut 2019, 22:41

Co prawda diesel i nie grzeszący zbytnio osiągami ale masz na miejscu i po mieście wystarczy. Sam silnik nie należy do zbytnio awaryjnych.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Lut 2019, 23:26

aldi531 napisał(a):montaż rampy wjazdowej do bagażnika
To jest Twoje kryterium wyboru. Myślę że powinieneś skontaktować się z jakąś firmą znającą temat albo masz już albo sam chcesz wykonać rampę wjazdową ? Jednostki napędowe schodzą na dalszy plan.Tutaj liczą inne kryteria.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Session 2016 / relacja
    Lubelskie Święto Motoryzacji to coroczne targi Moto Session. W tym roku również je odwiedziliśmy żeby pokazać Wam zdjęcia z tej motoryzacyjnej imprezy. Na targach można było pooglądać nowe modele samochodów ...