Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bucik napisał(a):Osobiście odradzam każdego fiata . Tym bardziej używanego .
W zamian proponuję opla lub vw . Wg mnie milion razy lepsze auta .
Na pewno z fiatem częściej u mechanika będziesz siedzieć .
JerzyB333 napisał(a):LUDZIEEE!!! CENA N E T T O !!! wyraznie napisane ze +VAT, czyli ok. 28 000 zl brutto, mozesz wyrwac za minimum 27000 zl jezeli w dobrym stanie jest. Nie wiem czy masz tego swiadomosc
MordaS13 napisał(a):JerzyB333 napisał(a):LUDZIEEE!!! CENA N E T T O !!! wyraznie napisane ze +VAT, czyli ok. 28 000 zl brutto, mozesz wyrwac za minimum 27000 zl jezeli w dobrym stanie jest. Nie wiem czy masz tego swiadomosc
Wszyscy wiedzą że to jest Netto bo tam to piszę Jak byk. Więc nie wiem o co c'mon. Ja już to pisałem w drugim poście, że trzeba 22% doliczyć. Większość ludzi wypisuje coś nie czytając tematu od początku. Dziwie się że modek nie robi przesiewu i nie sypie warnami bo na tym forum robi się duży śmietnik.
Bucik napisał(a):hahaha nie powiedziałbym , że go przejeździ . Fiat to fiat .. Każdy jest taki sam ..
Ten ma jeszcze jedną dobrą cechę , że ma dopiero 3 lata . Ale fiaty po ok 5 latach zaczynają się sypać wg mnie zainwestować w fiata to jakby zainwestować w "beczkę bez dna" gdzie trzeba ciągle dokładać do tego interesu .
JerzyB333 napisał(a):MordaS13 napisał(a):JerzyB333 napisał(a):LUDZIEEE!!! CENA N E T T O !!! wyraznie napisane ze +VAT, czyli ok. 28 000 zl brutto, mozesz wyrwac za minimum 27000 zl jezeli w dobrym stanie jest. Nie wiem czy masz tego swiadomosc
Wszyscy wiedzą że to jest Netto bo tam to piszę Jak byk. Więc nie wiem o co c'mon. Ja już to pisałem w drugim poście, że trzeba 22% doliczyć. Większość ludzi wypisuje coś nie czytając tematu od początku. Dziwie się że modek nie robi przesiewu i nie sypie warnami bo na tym forum robi się duży śmietnik.
nie czytales posta barola
"nie mniej niz 23 000zl" Prawda, barol?;>
ale zeedytowal po moim poscie, wiec niech nikt nie robi ze mnie idioty...
Morda fajnie ze wiesz ale wiekszosc nie wie- bo jak kiedys sprzedawalem swoje firmowe samochody i dalem na otomoto ceny netto- wtedy bodajze 17 000 netto to dzwonili czy pojdzie za 15 000 bo on wiecej nie ma. Ale ja mowilem cena jest +VAT. A oni na to: "co to znaczy"?
nie kazdy ogarnia po prostu...
ja tylko mowie zeby sie 'chop' nie wybral z 4 tysiakami mniej
jiGsaw napisał(a):Bucik napisał(a):hahaha nie powiedziałbym , że go przejeździ . Fiat to fiat .. Każdy jest taki sam ..
Ten ma jeszcze jedną dobrą cechę , że ma dopiero 3 lata . Ale fiaty po ok 5 latach zaczynają się sypać wg mnie zainwestować w fiata to jakby zainwestować w "beczkę bez dna" gdzie trzeba ciągle dokładać do tego interesu .
Potwierdzam na przykładzie kilku fiatów z najbliższego otoczenia, zarówno nowych, jak i używanych. Tandeta. Fiata trzeba wiedzieć kiedy sprzedać.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FIAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FIAT