Hej, ostatnio mam taki problem ( nie stały) - jak jadę i dodaje gazu, od czasu do czasj, zaczyna mi strasznie w środku piszczeć auto. Czym zwiększę prędkość tym pisk się nasila. Nie wiem kompletnie co może być temu powodem. Mieliście kiedyś taki problem? Dzięki wielkie za pomoc jak coś! -Ania
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Peugeot RIFTER 4x4 concept - podróże po bezkresnych przestrzeniach PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT to samochód zaprojektowany z myślą o podróżach po bezkresnych przestrzeniach. Wyróżnia się przykuwającą wzrok, wyrazistą stylistyką. Wyposażony w napęd na cztery koła, specjalne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.