Endrju, weź, Paintem nawet dzieci w podstawówce się już nie bawią!!! Ej, aż mnie oczy zabolały... A, gdzie można dostać takie kwadratowe kółka, bo zawsze takie chciałem mieć!
Ej, masz coś do Tesco? Ja robię na 2 co do wielkości stacji paliw w UK, i należy do Tesco! I gwarantuję że nie mamy kwadratowych kółek Prędzej bym się spodziewał w jakimś francuskim markecie! Ale tu takich nie ma
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Lexus UX - subkompaktowy crossover Według japońskiego magazynu Mag-X, subkompaktowy crossover Lexus UX – seryjna wersja koncepcyjnego modelu UX, przedstawionego na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Paryżu we wrześniu 2016 – może trafić do ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.