Wszystko co piszesz - zgodzę się z Tobą,jedynie z tym,że mamy LPG to nie bardzo,bo nie mamy
Szwagier doradził mi również,żeby podzwonić po sklepach/szrotach,tylko właśnie to boli,że to może być ta metoda prób i błędów...Nawet nie wiem,czy ten Autoryzowany serwis miał tą część,żeby przeprowadzić próbę,czy nie....
No ale samochód już w innym warsztacie,Ci z Konrysu ściągnęli 89zł z ojca ponoć(właśnie mi brat napisał) za samo sprawdzenie przyczyny(pod komputer podłączyli czy coś).
Widocznie na komputerze wykryli,że to Centrala(drugi raz z resztą-ech chciwcy).
Tu pozwolę sobie przytoczyć cytat z GG od Brata:
"a kolo u którego byliśmy to powiedział że to co oni chcą zrobić za 2000zł to to kosztuje 200zł
że to serwis itp to oni powinni być jak w ich reklamach "profesjonalni" i powinni sprawdzić czy to akurat to się zepsuło poprzez pojeżdżenie po mieście itp sprawdzenie co i jak, zamienienie na test tego czegoś i wtedy znów testowa jazda po mieście by stwierdzić iż to na pewno to jest zepsute, a nie tylko kasę biorą za nic. Oni mają komputer do tego i mogliby dokładniej badać samochód, a nie głupa walą i za friko hajs biorą..."
To mówi samo za siebie,dodam że to ponoć słowa mechanika,który z autoryzowanym serwisem nie ma nic wspólnego...gdzie my żyjemy? Nowa nadzieja chociaż jakaś powstała.