FIAT PALIO Weekend z Bardzo dobrą przeszłością

07 Lut 2008, 01:57

FIAT PALIO Weekend z Bardzo dobrą przeszłością 1,2 75km 1999r
Kupuje to auto od pierwszego właścciela stan B, Dobry . Co tym myslicie na co powinienem zwrócić uwage ,jakie są wasze doświadczenia z tym autem
To bedzie moje pierwsze auto >dziękuje za porady i oceny :?: :!: :shock:
sergiusz
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

07 Lut 2008, 14:12

sergiusz napisał(a):FIAT PALIO Weekend z Bardzo dobrą przeszłością 1,2 75km 1999r
Kupuje to auto od pierwszego właścciela stan B, Dobry . Co tym myslicie na co powinienem zwrócić uwage ,jakie są wasze doświadczenia z tym autem
To bedzie moje pierwsze auto >dziękuje za porady i oceny :?: :!: :shock:

Zajrzyj na autokacik.pl
Nastęnie się zarejestruj (bez tego nie ma możliwosci przeglądania forum)
Tam znajdziesz mnóstwo różnych forum min to poświęcone Sienie/Palio
Chłopaki są chętni do pomocy i napewno Ci co nieco podpowiedzą a w dodatku będziesz mieć niezmierzoną skarbnicę archiwalnych wiadomości.

Pzdr
Mirek
mireks
Nowicjusz

07 Lut 2008, 19:25

dZIęKI ZALOGOWAłEM SIE I CZEKAM NA REJESTRACJE MAM NADZIEJE żE TAM FIAT JEST TRAKTOWANY LEPIEJ NIż NA FORACH GDZIE KRóLUJą NIEMIECKIE AUTA I FIAT ZREGULY OKRESLANY JEST JAKO ZłOM
:!: :?
sergiusz
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

07 Lut 2008, 22:44

sergiusz napisał(a):dZIęKI ZALOGOWAłEM SIE I CZEKAM NA REJESTRACJE MAM NADZIEJE żE TAM FIAT JEST TRAKTOWANY LEPIEJ NIż NA FORACH GDZIE KRóLUJą NIEMIECKIE AUTA I FIAT ZREGULY OKRESLANY JEST JAKO ZłOM
:!: :?

He he :)
O ile niemieckie auta są w miarę dobrze utrzymane i nie porozbijane to w zasadzie nie ma co narzekać. Ale większość jest po mniejszych lub większych dzwonkach i ma już przebiegi po 200 tyś i więcej z średnią wieku 9 lat. Poza tym większość potencjalnych posiadaczy ślini się na sam widok znaczka TDI. A później widzisz taką Borę (jak ja dzisiaj), która wygląda jak igła, a silnik klekoce i chrupie jak ursus tuż przed kapitalnym remontem. Ale niezawodność niemców króluje - nieważne, że tylko czasem trzeba wymienić coś droższego.

Widać to na grupach - ktoś kupuje samochód, pojeździ 3 tygodnie a później zaczynają się serie pytania dlaczego nie ciągnie, dlaczego widać niebieski dymek itd...

Pzdr
Mirek
mireks
Nowicjusz

08 Lut 2008, 14:42

Kolego moja dobra rada nie kupuj tego dziadostwa!!!!! jeżeli nie masz kasy na Vw to kup astre II a napewno bedziesz zadowolony (zawieszenie bardzo dobre jak na polskie drogi, silniki poza mało żywotnymi DTI sa też ok.) fiat to na samym starcie nieszczęście: a to zawieszenie, a to alternator, a to wentylator od chłodnicy i tak w koło. Powodzenia.
piotrekkp12
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...