[VT] Fiat Pand

20 Lip 2007, 20:44

W związku z tym, iż w dziale tuning chłopaki sie zastanawiają czy warto tuningować fiata pande, zrobiłem VT Pandy, żeby im pokazać, że mozna z tego zrobić niezłe cacuszko :D Może nie jest to fachowa robota, ale własna i mi się podoba :P

Przed:
Zdjęcie

Po:
Zdjęcie

Krytyka wskazana. Wiem, że intercoloer mogłem dopracowac i nad felgami też jeszcze troszke, ale szczerze powiem NIE chciało mi się :margeen:
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

20 Lip 2007, 20:57

no trza przyznać ze fajne ja bym tam zrobił atrape intercoolera coś ala subaru impreza

-----------------------------------------------------------------------------------------
SUBARU IMPREZA WRX STI 2006 2.5 BOXER 350 KM NA FOREVER !!!!!!!!!!!!!!
gucio93
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siemianowice Sląskie

21 Lip 2007, 00:03

Kurde, wiesz co Lasty, nawet Ci to wyszło! Zajefajnie podoba mi się pomyśl zaspawania tylnych drzwi :mrgreen: Chciałem kiedyś tak w moim byłym Poldusiu zrobić... Zresztą jakbym miał możliwość to w Veronice bym pewnie zrobił, ale na wyspach tuning to niestety strasznie drogi interes, nie tyle pod względem wykonania, co ubezpieczenia wszystkiego, a niestety trzeba... Ale ogółem pomysł fajny, jednak autka dalej nie lubię :mrgreen:
DFireCrow

21 Lip 2007, 08:30

Fire jak już stuningujesz Veronike to pokarzesz zdjęcia??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

21 Lip 2007, 09:42

VT jej nie będę robił, bo nie mam natchnienia, ale jutro zabieram się za tapicerkę, więc walnę jakiś artykulik ze zdjęciami w zrób to sam :wink:
DFireCrow

21 Lip 2007, 11:12

Kurde, wiesz co Lasty, nawet Ci to wyszło!

Miałem dobrego nauczyciela :D
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Mercedes klasy A
    Mercedes pokazał kolejną generację klasy A. Silniki, które będą dostępne to m.in. 1,4 turbo 163KM (A200), 2,0 turbo 220KM (A250) oraz 1,5 diesel 116KM (A180d). Później paleta ma się rozszerzyć. Moim zdaniem ...
    Samochód jako rodzaj transportu - ciekawa historia
    Samochód jest jednym z najważniejszych wynalazków w historii ludzkości, który miał ogromny wpływ na sposób w jaki podróżujemy, pracujemy i komunikujemy się z innymi ludźmi. Historia samochodu ...

08 Sie 2007, 21:30

fiacik jest spoko.ja bym jedynie dał deko wieksze felgi i mniejsze napisy na drzwiach.troche szersze kapcie i usunąć klamki
chicken19
Zaawansowany

17 Sie 2007, 22:45

Ciekawie ciekawie :D:D :)
Podoba mi się
Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

29 Lis 2007, 15:55

nawet ładne kilka poprawek i będzie bardzo ładnie
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

30 Lis 2007, 00:13

ok ;) ja w tym dziale pisze właściwie co nie tak, więc tym razem nie będzie inaczej

1. intercooler - popracuj nad wycinaniem i wpasowywaniem elementu w obrazek
2. próg - rozmazany - szukaj źródeł w wyższej rozdzielczości
3. felga - nie wyrównana + hamulce - wywal, zostaw czarne tło, bo tak jak jest wygląda źle, znajduj feli które są w podobnych kątach jak w przerabianym samochodzie - unikniesz płaskości
4. naklejki w innej perspektywie
5. dół drzwi - nieco skopany
6. przedni zderzak - zrobiony jakby na siłę
7. cień po bagażniku na dachu - można było go usunąć
8. wlot powietrza z boku - dodany "żeby był"

no i to tyle ;) reszta jest ok
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący

14 Kwi 2009, 12:31

super
" Jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno "
kuba_2034
Nowicjusz

Miejscowość: Polska, Bielsko-Biała