Fiat Panda

05 Sty 2007, 19:28

Czy warto tuningować Fiata Pande??????
MZ 250 <3
frafel1
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

05 Sty 2007, 19:35

Wedlug mnie kazde auto nadaje sie do tuningu ;] ... nawet z pandy da sie zrobic autko, na ktorym mozna zawiesic wzrok.

Wszystko zalezy od tego ile sie zainwestuje w samochod... ; )

Pimp Panda ;]
>Robinho< " A new king of army !!! "
eltimono`10
Nowicjusz

06 Sty 2007, 11:39

Moim zdaniem nie opłaca sie tuningowac Fiata Pandy poniewaz jego tuning moze kosztowac wiecej niz ten samochód jest wart
michalp
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

13 Sty 2007, 00:46

W wielu przypadkach wartosc tuningu przekracza wartosc auta, co nie znaczy ze nie warto :wink: Kazde auto warto jest tunigowac, pod warunkiem ze zrobi sie to z glowa. W przypadku pandy, nie oklamujmy sie bo ani to ladne ani praktyczne, moim zdaniem najlepszym wyjciem byloby wygrzebanie tego pokemona na ok 120 a najlepiej na 150ps i draznienie innych w mocniejszych furach :twisted:

Jezeli chodzi o tuning zewnetrzny to jedynie fele, gleba i jakies detale.
spons
Nowicjusz

04 Mar 2007, 12:46

oczywiscie, ze sie oplaca, stary, przeciez jak chcesz miec dobrze stuningowane auto, to wiadomo ze trzeba w niego troche wlozyc, takze wiesz no,w gazecie "auto swiat", pokazywali stiuningowana pande, ale tylko stylistyke, mimo tego juz sam wyglad byl wysmienity. pozdrawiam, :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

07 Mar 2007, 19:13

ja jestem za tuningiem fiata pandy ja jestem za tuningiem wszystkich aut
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

13 Mar 2007, 08:52

Można ją obniżyć, ładne aluski założyć, ew. szyby przyciemnić i dłubać silnik, ale nie obwieszać jej jakimiś wilekimi spoilerami bo będzie wyglądała śmiesznie.
Pozdro.
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

20 Lip 2007, 20:09

Wrzucę tu moje 3 grosze do tego yopicu :)

panda-tuning.com
sitolek
Nowicjusz

Miejscowość: Chorzów

20 Lip 2007, 20:54

W dziale VT dałem przykład jak można stuningować pandę wizualnie :D
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

28 Lip 2007, 09:42

potwór zrobiony z fiata pandy :lol: za te pieniądze kupisz samochód który naprawde mozna ladnie zrobic .. Panda to samochód rodzinny
Death Angel
Początkujący

28 Lip 2007, 09:45

ja bym powiedział potwór nazwany samochodem! Do tego jeszcze nazwa Panda wcale nie pasuje... Po prostu kolejny "genialny" wynalazek Włochów, którzy są specami od małych aut z małymi silnikami, z małą jakością, z małą wytrzymałością :mrgreen:
DFireCrow

28 Lip 2007, 09:49

dlatego nie warto kupować Pandy :twisted:
Death Angel
Początkujący

28 Lip 2007, 12:19

Death Angel napisał(a):potwór zrobiony z fiata pandy :lol: za te pieniądze kupisz samochód który naprawde mozna ladnie zrobic .. Panda to samochód rodzinny

nie podoba ci się moja przeróbka pandy:?: Za te pieniądze kupisz goły samochodzik, a kolejne pieniądze będziesz musiał wsadzić w tuning.

Zauważ że ludzie tuningują
-pik-upy a to samochody dostawcze/farmerskie
-busy- służą do transportu towarów/ludzi
-ciężarówki- wiadomo

Każdy tuninguje co chce, z takiej pandy można zrobić cacko. Bedziesz miał zarąbisty efekt za kasę, która byś musiał włożyć w tuning innego auta i to ne pełny bo inne samochodzy wymagają kasy na:

kupno (na pewno wiecej niż panda)
tuning wizualny(mze na tym samym poziomie cenowym)
mechaniczny(nie zrobisz pełnego, za kase wsadzoną w pełny tuning pandy)

Wiec, jak masz pande i 80 tys to wiecej zrobisz w pandzie za ta kase niz w jakimkolwiek innym samochodzie
:twisted: :twisted:
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

28 Lip 2007, 21:45

:lol: nie bądzmy śmieszni... jak można tuningowac brzydkiego minivana z silnikiem 1.1 ??? pande w dobrym stasnie kupisz za ok. 15-18 tysi.. za te pieniadze masz: forda mondeo i ci zostanie (chodzi o mk 1 mk 2) mozna astre , bmw 525i jak dobrze poszukasz..
Death Angel
Początkujący

28 Lip 2007, 21:57

Może i znajdziesz starą 5 ale z jakiego rocznika :lol:
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań