u Ciebie to żadna filozofia, tak jak Ci wcześniej napisałem czerwono-zielony do czerwonego, czarny do czarnego i juz masz prąd podłączony, głośniki to wydaje mi się że biały, czerwono-czarny to jeden głośnik czarny, różowo-czarny drugi głośnik
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Czarny z nowej kostki wiem jak podpiąć (mam zamiar go wpiac do czarnego konektora)
Pozostaje mi tylko co zrobic z czerwonym bo tu jakis misz masz jest
Rozumiem ze mam czerwony podpiąć do czerwono zielonego? I od czego jest ten różowy przy starym czerwonym? Jak to wgl wypiąć tak zeby zwarcia przy okazji nie zrobic?
Jesli tak to zostaje mi niebieski pomarańczowy i żółty, oraz w starej kostce antena z której idą 2 kable czarny i biały. Co z tym?
Tu nie ma żadnego Misz Masz czerwono zielony to plus, wiec podlaczasz go do czerwonego no i czarny, masa, do czarnego. Radio powinno działać. Co do anteny to wrzuć zdjęcie wtyczki z nowego radia
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Alfa Romeo Tonale - hybrid? Włoski producent przedstawił to auto na targach w 2019 roku i było ono nawet w Poznaniu na Motor Show. SUV ma bardzo ciekawy design i jak na razie jest to wersja koncepcyjna ale nie widać przeszkód żeby w niedalekiej ...
No i bardzo ładnie co do anteny to (kurcze jak Ci to wytłumaczyć) ten kabel jest łączony tu gdzie ten wałeczek okrągły to jest wtyczka rozepnij to i ta wtyczka będzie Ci pasowała do gniazda antenowego w radiu. Tak powinna wygladać Twoja wtyczka https://www.google.fr/search?q=kabel+an ... 3tgTadkGGM:
Sory za składnie zdania ale czasami nie mam na tyle kreatywności zeby cos przetłumaczyć w wiadomości
dobra. czyli w sumie wszystko załatwione, jutro zobaczę to czarne.
tak już trochę zmieniając temat, wiesz może jak się dostać do silniczka spryskiwaczy i do dmuchawy tej co w środku dmucha? bo ani przód ani tył mi nie psika i wgl nei słychać dzwięku silniczka, a dmuchawa to jak są te 4 stopnie dmuchania to tylko jak dam na MAX się włącza a na te 2 czy 3 pozostałe tryby nie reaguje.
no i będę musiał dojść jeszcze co jest powodem że mi wywaliło parę razy te migacze. ale przypuszczam że może mi gdzieś woda się do żarówki dostawać i zwarcie robi. tak przypuszczam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.