Fiat Seicento

24 Wrz 2006, 00:38

Cześć wszystkim, mam mozliwość zakupu Seicento 1998 r. 900cm3 z niskim przebiegiem, i w tym momencie rodzi sie moje pytanie. Bedzie to moje pierwsze auto i nie oczekuje super szybkosci, pisku kół i innych brawurowych wyzwań, potrzebuje małego, taniego w utrzymaniu auta-i pod wzgledem spalania i pod wzgledem napraw. Auto było by zakupione od znajomego w cenie ok. 5500zł. Znajomy zachwala ze jest w bardzo dobrym stanie, lecz ja bede je ogladał dobiero na dnaich, co o tym sadzicie?? Jak awaryjność tego modelu auto, nie spodziewam sie bezawaryjności bo to raczej nie możliwe(chodzi i średnie koszta).
Yeah
mjblack
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: DW
1

24 Wrz 2006, 15:55

Witam,
Jeżeli chodzi o części to jest ich masa, szczególnie na giełdzie w Słomczynie jak pojedziesz z samego rana to można całe auto złożyć do kupy i ceny naprawdę sa niskie. Co do eksploatacji to jak będziesz jeździł normalnie tz. bez żyłowania silnika to pojeździsz tym autkie tak naprawde to prosty samochód i mozna przy nim wszystko samemu zrobić...
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
0

25 Wrz 2006, 09:44

drogi kolego za te pieniadze mozna kupic juz cos lepszego lecz niestety starszego ja osobiscie bym nie kupila tego seja wolalabym raczej cos z japonczykow lub niemcowni. czesci moze do japaoncow sa drozsze niz do niemcow czy innych samochodow ale to jest to co siedzi w ich duszy i ich serduszkach. ja jezdze teraz niemcem ale juz nie dlugo to sie zmieni. pierwsze autko bedziesz napewno pamietac do konca a sej to sej. szczerze to juz bym wolala malucha. ale to tylko jest moje zdanie pozdrawiam
smerfetka
Początkujący

Miejscowość: Gogolin
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Matte Prototype
    Wersja LC 500h Matte Prototype to najnowsza odsłona coupé Lexusa, zaprezentowana na Barcelona Motor Show 2019. Samochód pokryto lakierem Space Orange, inspirowanym barwą zachodzącego słońca. Powłoka jest matowa, ...