Fiat Serwis

13 Paź 2007, 10:54

Zawsze jeździłam z drobnymi naprawami auta do warsztatu mechanicznego, jednak obecnie moje seicento fatalnie jeździ a żaden z mechaników nie wie co mu dolega.Wybieram sie do serwisu Fiata i chciałam zapytać czy koszty naprawy są dużo wyższe od tych w warsztacie?
Kala
Nowicjusz

20 Paź 2007, 15:49

Serwis jest zawsze droższy od warsztatu.Czasami ceny usług sięgają az 40% .
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

25 Paź 2007, 22:12

witam!

skoro mowa o fiacie... ja szukam skrzyni biegów do fiata sieny 1,2 75 KM... z 1999 roku... kompletna... dobra... jeżeli ktoś m to proszę o kontakt pod 509 679 209 lub 507 489 976... fotki obowiazkowo w celu unikniecia niejasnosci...

................................................................................................................................................................
pozdrawiam
Fiat Siena 1999 r., 1.2 75 KM PB/LPG
andrzejau
Początkujący

Miejscowość: Ostrów Mazowiecka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co wpływa na ceny OC i AC?
    Pojemność silnika, model i marka samochodu, profil kierowcy i jego historia szkodowości jazdy – te wszystkie czynniki wpływają na wysokość składki pakietu ubezpieczeń OC i AC. Wysokość ceny polis komunikacyjnych dodatkowo ...
    Testy czterech Audi R18 e-tron quattro
    Audi przeprowadzi testy czterech Audi R18 e-tron. Są one bezpośrednio związane z przygotowaniem do dwudziestoczterogodzinnego wyścigu w Le Mans. Obok wytypowanych do wyścigu pojazdów z numerami startowymi 1, 2 i 3, ...