Fiat Stilo 1.6

18 Cze 2009, 19:26

Witam . jestem na kupnie auta Fiat Stilo 1,6 . Prosze o opinie , czy to auto jest " dobre" , ogólnie prosze powiedzcie jakie sa Wasze opinie na temat tego auta itd :) z góry dziękuje:)

Link do tego auta które mnie interesujee --> [link do oferty na Allegro wygasł]
Ostatnio edytowany przez scananida, 18 Cze 2009, 20:58, edytowano w sumie 1 raz
scananida
Nowicjusz

18 Cze 2009, 20:50

STILO to dobry samochód jeśli pod machą nie ma właśnie silnika 1.6,żle celujesz!!!To kapryśny jak jasna ch...a motor,awarie przepustnicy bywają na porządku dziennym,komputer sterujący daje tak popalić,że znienawidzisz rodzinę Agnellich(Prezesi Fiata)Benzyniaki ogólnie to kicha(nietrwałe napędy rozrządu).Diesle?!No, Diesle STILO należa do najlepszych silników common rail(Fiat jest pionierem),celuj w 100 konne 1.9 JTD a benzyny omijaj takim łukiem jak omijasz bulteriera sąsiada chorego na wściekliznę(czasami sąsiad też bywa chory!)Posłuchaj mojej rady!!! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

19 Cze 2009, 13:04

Dokładnie tak jak napisał PhantomAS. Paradoksalnie lepszym silnikiem od 1,6 jest 1,2 16v...
Nawet daje radę ale demonem prędkości nie jest.Jednak wypada znacznie korzystniej w temacie spalania. :smile:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie jedz, nie pij, nie pisz podczas prowadzenia auta
    Wielu kierowców zdaje sobie sprawę z tego jak bardzo niebezpieczne jest korzystanie z telefonu komórkowego podczas prowadzenia auta. Czy jednak wiedzą, że niemal równie groźne podczas jazdy jest jedzenie ...
    Honda NSX hybrid - 2,6 sek., 581 KM
    Legendarny, najszybszy model Hondy w wielkim stylu powrócił po ponad 10 latach przerwy, debiutując w 2015 roku na Salonie Samochodowym w Genewie. Napędza go hybryda, będąca połączeniem turbodoładowanego silnika 3.5 ...