Fiat Stilo 1.9 JTD 115km 2001/2002r

23 Mar 2011, 21:16

Witam , szukam autka jakiegoś do 13/14tysięcy , przeglądałem golfy itp ale postanowiłem przyjrzeć się bliżej tej furce. Fiat Stilo 1,9 JTD 115km 2001r , znalazłem sobie takie w komisie w Kutnie, nie wiem czy mozna linki tu wrzucać z allegro jeśli nie to sora, [link do oferty na Allegro wygasł] CO myślicie o tej furce climatronic jest ogolnie wyposarzenie git , co sadzicie .
pogo1992
Nowicjusz

Miejscowość: Ozorkow

23 Mar 2011, 22:04

Jak dla mnie git auto:) Możesz też pomyśleć o Alfie Romeo 156 w podobnych cenach, podobny rocznik full wypas. Ale każdy ma swoje wymagania:)
MlodyBarney
Początkujący

Miejscowość: Chorzów

24 Mar 2011, 19:42

Osobiście ma STILO z 2002 roku od 4 lat i jestem bardzo zadowolony, silnik nie do zajechania i przy tym bardzo ekonomiczny, wyposażenie genialne. Tak czy inaczej przed zakupem odwiedź serwis niech sprawdzą "słabe" punkty, które mało nie kosztują jeśli trzeba by je było wymienić. Pozdrawiam.
mybox
Nowicjusz

Miejscowość: Jelenia Góra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

10 używanych funcarów za nieduże pieniądze
    Samochody sportowe kojarzą się zwykle z drogimi konstrukcjami z Włoch, Niemiec i Japonii. Ale wcale nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela, żeby móc cieszyć się przyjemnymi emocjami za kierownicą. Oto 10 używanych ...
    Diesel i rozruch silnika w zimie
    Problemy z uruchomieniem silnika w zimie, najczęściej mają posiadacze samochodów z silnikiem Diesla. Dlaczego? Ponieważ zazwyczaj zaniedbują swój samochód już w okresie jesiennym. Ale od początku...