Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM-czy to auto dla początkującego kier

31 Mar 2014, 21:42

właśnie, czego zastąpiłeś Mazdę Fiatem, a nie kolejnym BMW?
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Kwi 2014, 06:08

Nowa Panda, 1.2, nawet klima jest Panowie :D Paliwo na firmę rozliczam to jeżdżę. :P A tak poważnie to trochę się Fiat chyba poprawił w stosunku do tych modeli jakie mi krwi napsuły, zobaczymy jak wypadnie z trwałością. Póki co spalanie w mieście 6.5 bez dziadkowania, więc nieźle.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

01 Kwi 2014, 14:04

No to się pochwal w temacie z mojego podpisu :ok: :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

01 Kwi 2014, 14:41

Będzie BMW w miarę poskładane to pokażę może. :yes:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

02 Kwi 2014, 08:54

Stilo nie poleciłbym żadnemu kierowcy a co dopiero początkującemu:) Elektronika fatalna,może nawet gorsza niz w Megane II,naprawdę szkoda nerwów.
MotoAutko
Początkujący

Prawo jazdy: 14 03 2002
Auto: Seat Leon 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

17 Kwi 2014, 14:32

Aż musiałem założyć konto czytając komentarze tutejszych FachoFFFFcóF. Mam Stilo, zrobiłem nim już 30tyś km i powiem tyle: jak kto dba tak ma. odpukać mimo, że to nie moje wymarzone auto, nie psuje się jeździ elegancko a już na pewno nie zamieniłbym na żadną gnijącą astre czy golfa w którym codziennie to nowa kontrolka sie zapala, bo umywają sie te auta przy stilo. Każdy znający sie mechanik wam powie, że JTD są nie do zajechania. Części może i tanie nie są, ale nie są też drogie. Sama nazwa Disel wiąże się z wyższymi kosztami eksploatacji niż benzyna. Jeżeli o auto sie dba, to nic sie nie psuje. A jak na auto Cie nie stać, to go nie kupuj. I tak na przyszłość do autora tematu: o takie rzeczy pytaj użytkowników danej marki a nie miłośników niemieckich produktów.
Noan
Obserwowany

Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Fiat Stilo
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najlepsze ciągniki siodłowe dostępne na polskim rynku
    Ciągniki siodłowe to kluczowe maszyny w transporcie drogowym. Na polskim rynku można znaleźć wiele marek i modeli ciągników siodłowych, które oferują różne parametry techniczne, wyposażenie, cenę i jakość. ...
    Pięć najszybszych samochodów świata
    Spotkać na żywo chociaż jeden z najszybszych samochodów świata to marzenie każdego miłośnika motoryzacji. Szybkość, moc i niezwykła stylistyka tych samochodów zachwycają każdego, kto tylko je zobaczy. Czasami ...

20 Kwi 2014, 15:09

Zawsze bawi mnie to, że jedyną linią obrony fiatowców jest udany silnik jtd, problem się zaczyna jak ktoś ma inny silnik... :lol:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika