Witam, dostałem od taty Uniaka 2002 rocznik, silnik 1.0 48 KM bodajże. I pytanko następujące, czy można zwiększyć jakoś moc tego silnika? (nie znam się na tym, jakimiś chipami czy coś) i jeśli można to jak to wyglądałoby cenowo
Podobno można włożyć wałek rozrządu od Punto 75 i włożyć stożkowy filtr powietrza i jest odczuwalny efekt. Oczywiście można pójść dalej ale to już kosztuje sporo i nie wiem czy się opłaca aczkolwiek widziałem Seicento z Twin Turbo xD
Zasada ograniczonego zaufania - ufać czy nie ufać innym w ruchu? Jak bardzo kierowca powinien ufać innym uczestnikom ruchu? Zgodnie z zasadą ograniczonego zaufania kierowca ma prawo zakładać, że inni przestrzegają przepisów ruchu drogowego, czyli ufać. Chyba że okoliczności wskazują ...
Kredyt samochodowy, pożyczka czy leasing? Jak sfinansować zakup auta Jeśli chcesz kupić auto, ale z jakichś względów nie zamierzasz w tym celu wydawać gotówki, możesz skorzystać z kilku dostępnych na rynku produktów finansowych. W poniższym artykule opisujemy i analizujemy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.