Witam, dostałem od taty Uniaka 2002 rocznik, silnik 1.0 48 KM bodajże. I pytanko następujące, czy można zwiększyć jakoś moc tego silnika? (nie znam się na tym, jakimiś chipami czy coś) i jeśli można to jak to wyglądałoby cenowo
Podobno można włożyć wałek rozrządu od Punto 75 i włożyć stożkowy filtr powietrza i jest odczuwalny efekt. Oczywiście można pójść dalej ale to już kosztuje sporo i nie wiem czy się opłaca aczkolwiek widziałem Seicento z Twin Turbo xD
5 sposobów w jakie motorsport wpływa na motoryzację "Sporty motorowe to coś więcej niż rozrywka, to klucz do rozwoju japońskiego przemysłu samochodowego. Tak, jak sportowcy, którzy dają z siebie wszystko podczas Igrzysk, producenci samochodów wykorzystują sporty ...
Droga hamowania vs droga zatrzymania Droga hamowania to odległość przebyta przez samochód od momentu uruchomienia hamulca do całkowitego zatrzymania auta. Natomiast aby poznać drogę zatrzymania, trzeba doliczyć odcinek, który przejedzie samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.