a akumulator dobry,rozrusznik kręci?kable wn bym wymienił jeśli dawno nie były wymieniane.
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
aras126p napisał(a):Wymieniłem wszystkie świece na nowe i samochód nadal nie chce odpalić.
seba145 napisał(a):kable wn bym wymienił jeśli dawno nie były wymieniane
Można wymienić wszystko co się da . Wydać kupę kasy niepotrzebnie . Naprodukować niepotrzebnego złomu , napędzić niepotrzebnie rynek części zamiennych.Może ekonomiczniej byłoby się udać do mechanika ? A sprawdził kto czy jest iskra na świecach ?
Winna najprawdopodobniej jest pompka paliwa. Podpompowałem dzisiaj trochę paliwa i auto zapaliło. Jutro rano samochód jedzie do mechanika żeby sprawdził czy z pompką jest wszystko w porządku.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Jak powstają aluminiowe felgi? Koła należą do najbardziej obciążonych i nieustannie narażonych na uszkodzenia, a zarazem najważniejszych dla bezpieczeństwa elementów samochodu. Poniżej wyjasniamy, jak powstają lekkie i niezwykle wytrzymałe, aluminiowe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.