Film Grawitacja online 2013 Grawitacja Napisy PL

13 Paź 2013, 19:24

Ten film powalił mnie na kolana oznajmił Cameron, twórca Avatara i Titanika. Myślę, że to najwspanialsze zdjęcia kosmosu, jakie kiedykolwiek pojawiły się na ekranie. Powiem więcej, dla mnie to najlepszy film w historii, którego akcja rozgrywa się w kosmosie. Od wielu lat chciałem zobaczyć coś takiego.

Dr Ryan Stone (Sandra Bullock) jest znakomitym inżynierem medycznym, wraz z astronautą-weteranem Mattem Kowalskim (George Clooney) odbywającym swoją pierwszą misję na statku kosmicznym. Niestety, w czasie pozornie rutynowego spaceru w przestrzeni kosmicznej następuje katastrofa. Statek zostaje zniszczony, pozostawiając Stone i Kowalskiego zupełnie samych przywiązanych jedynie do siebie, krążących w ciemności.
czapla82
Nowicjusz

Auto: Citroen C4

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tatra – nietypowa czeska ciężarówka
    Tatra – czeski producent samochodów ciężarowych słynie z niekonwencjonalnych rozwiązań technicznych, a jego pojazdy są synonimem mobilności w najtrudniejszych warunkach terenowych. Korzystając z zaproszenia, ...
    Targi TTM 2019
    Dla każdego mechanika i właściciela warsztatu targi branżowe to dobra okazja do obejrzenia najnowszych produktów i urządzeń do codziennej pracy. W jednym miejscu można zobaczyć, dotknąć, porozmawiać z producentem, ...