Filmik dokumentalny - pomoc

23 Maj 2009, 16:40

Witam, mam prośbę do wszystkich. Chodzi mi o to, czy ktoś z Was zna jakiś sposób, jak mógłbym zrzucić ten reportaż / filmik na dysk.
Dokument BMW
Mam do zrobienia na uczelnię prezentację na język niemiecki, a że akurat robię prezentację o marce BMW to ten filmik bardzo by mi się przydał. Mam czas do poniedziałku więc jak mi ktoś pomoże to będę bardzo wdzięczny :smile:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

23 Maj 2009, 18:20

Spróbuj się tam zarejestrować, wejdź tu: [link niedostępny] wpisz tytuł tego filmiku i spróbuj kliknąć save.
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno

23 Maj 2009, 19:55

Już się tam zarejestrowałem, wszedłem też na tą stronkę co podałeś, ale niestety za nic nie idzie tego zapisać :sad: Szukałem też tego na YouTube, ale nie znalazłem, bo tam by było łatwiej.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

24 Maj 2009, 13:06

To nie wiem. Spróbuj wpisać ten tytuł w google i poszukaj serwis z którego da się ściągać filmiki. Ten filmik jest na wielu stronach. Pozdrawiam :smile:
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    V Toyota Off-Road Festival - kolejny zlot fanów
    Piąty, jubileuszowy zlot fanów terenówek spod znaku Toyoty odbył się w miniony weekend we Włościejewkach niedaleko Poznania. Coroczna impreza przyciągnęła tym razem rekordową liczbę uczestników. Aż 125 ...