Filmiki na youtube

25 Maj 2009, 22:44

Witam. Robię filmik n a youtube i potrzebuję spisu samochodów sportowych i terenowych które waszym zdaniem zasługują na to by być w tych filmikach. Pozdrawiam.
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno

25 Maj 2009, 23:25

No to ode mnie skromnie i tak na szybko co mi do głowy wpadło: Nissan GT-R, Nissan Skyline, Toyota Supra, Audi R8, Audi RS4, Audi RS6, BMW M3, M5, M6, Mercedes E, C Nissan 350 Z, Mitsubishi Lancer, Subaru Impreza, na razie to mi do głowy wpadło :mrgreen:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

26 Maj 2009, 10:14

Dzięki. Na pewno jakiś się znajdzie, ale nie wszystkie które wymieniłeś. Na przyszłość proszę pisać jeden pod drugim, gdyż tak jest bardziej przejrzyście. Proszę tylko nie mówić, że te filmiki to gnioty, gdyż raz już zrobiłem filmik o terenówkach i miał dobre oceny oraz pozytywne komentarze. Niestety wszyscy pisali mi: "a gdzie jest" np. jeep wrangler. Pozdrawiam :smile:
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

26 Maj 2009, 12:11

A teraz trochę z tych większych, oczywiście te, które mi w jakiś sposób przypadły do gustu :razz: więc:
Range Rover
Land Rover Discovery
Land Rover Freelander
Nissan Navara
Mitsubishi Pajero Sport
Suzuki Grand Vitara
na koniec BMW X5.
To teraz czekam na Twoje dzieło i oby się w nim coś z tego znalazło :mrgreen:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

26 Maj 2009, 16:25

Na pewno się znajdzie :wink:
Niestety na razie przekładam prace na tym projektem jak trochę się poduczę używać Ulead VideoStudio 11 :mrgreen:
Jeszcze jedna prośba. Proszę również podawać tytuły do piosenek które mógłbym wykorzystać. Najlepiej coś zwązanego z prędkością i samochodami.

[ Dodano: Sro Cze 10, 2009 17:53 ]
Odświeżam temat. Właśnie zaczynam zbierać materiały do tego filmiku co napisałem wyżej. Na pewno wykorzystam materiały podane przez Qube. Nadal czekam na propozycje piosenek. Proszę dalej dawać propozycje samochodów na ten filmik. Narazie chodzi mi tylko o samochody sportowe. Pozdrawiam :smile:

[ Dodano: Sro Cze 10, 2009 18:16 ]
A teraz napiszę których samochodów nie uwzględnię w filmiku i dlaczego.
Samochody sportowe:
-Audi RS4 i RS6, bo to są usportowione wersje zwykłych samochodów, a mi chodzi o prawdziwe wyścigówki które można rozpoznań od razu jak się na nie spojrzy. Gdybym zobaczył Audi RS4 to myślałbym, że to auto zwykłe z lekkim bodykitem.
-Bmw M5 i M6, bo to są bardziej luksusowe auta niż sportowe. W każdym razie u mnie nie znajdą "schronienia"
-Mercedes E i C, bo mercedes nigdy nie był, nie jest i nie będzie samochodem sportowym.
Terenówki:
-Land Rover Freelander, bo po wyglądzie widać, że to coś w życiu nie poradziłoby sobie w trudnym terenie
-Nissan Navara, bo to bardziej podchodzi pod samochód dostawczy/pick-up.
-Suzuki grand vitara (ten sam powód coś w land roverze).
-Bmw X5 (ten sam powód co w land roverze).

Mógłbym jedynie wziąc suzuki vitara, ale grand vitara nie.

Sorki, że tak jadę po twoich przykładach, ale naprawdę nie mogę tych samochodów uwzględnić :???:
Czekam na wasze propozycje. :wink:
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika