Powiedzcie proszę co może to może być ,przy włączonej dmuchawie na szyby po jakimś czasie zauważyłem że wylatują drobne jakieś zanieczyszczenia.Wyczyściłem ten brud i znowu kiedy dmuchawa włączona była na szyby znowu ten brud wylatuje
Powiedzcie co sprawdzić co wymienić
Dzięki z góry
Pozdrowienia
Witam.
Mam problem ponieważ nie mogę zlokalizować filtra kabinowego w moim Freelanderze z 2000 roku. Auto jest w wersji Europejskiej (dokładnie z Włoch). Po prawej stronie jest coś przypominającego filtr, ale od spodu nic nie widzę, jedynie jakbym spróbował "rozpołowić" obudowę to może znajdę go w środku? Śrubki są wkręcone od góry i musiał bym zdemontować schowek pasażera
[link wygasł]
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
BMW i3 Concept Coupe - wnętrze zachęcające i przestronne Projekt kabiny BMW i3 Concept Coupe pokazuje jak zmienia się plan kokpitu w procesie przygotowania do produkcji masowej i jak powstaje oryginalny klimat wnętrza sportowego, trzydrzwiowego pojazdu koncepcyjnego. Konstrukcja ...
jesli masz fabryczna klimatyzacje to i tak nie znajdziesz filtra bo go poprostu nie ma w wersji z klima /(wiekszosc aut)
mozesz sobie dorobic taki filtr wraz z obudowa
[ Dodano: Sob Maj 15, 2010 21:29 ] ogólnie u mnie po przekładce nie ma filtra. teraz bede kombinowac zeby sobie go dorobić i poprostu wpiąc obwód za skrzynką klimy a przed nagerzewnica. pomysl moze tez dorobisz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.