Fitaj Brava. Opinie

06 Gru 2012, 16:16

chyba zderzaki były robione, maska też jakoś "leży". Należy liczyć się z tym że takie stare auto będzie miało blachę robioną, więc niech to nie dyskwalifikuje auta. Jednak... jak już w ogłoszeniu koleś pisze o przebiegu 145 000 to osobiście darowałbym sobie go.
Niestety spora część negatywnych opinii o samochodach bierze się stąd że właściciel kupi "okazyjnie" szrot i później psioczy :x tak na prawdę liczą się opinie tych którzy mają samochód od nowości a niestety po forach takich jest na pączki. U mnie ojciec ma sienolota 1.2 180 000 i nic nie było robione oprócz eksploatacyjnych wymian + przedni amor, rozrząd i tyle reszta bardzo dobrze znosi polskie drogi i kierowców (2 pocałunki w tyłek)
hektor
Początkujący

Auto: Poszukuję <help>

06 Gru 2012, 16:23

To Bravo już troche czasu jest do sprzedania.
Xsara ciężko coś powiedzieć bo kiepskie zdjęcia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

06 Gru 2012, 16:31

A jeszcze znalazłem tego opla [link do Tablica wygasł]: . Nie wiem czy sie opłaca jechać obejrzeć bo mam trochę daleko. Co myslicie, godny uwagi czy raczej bd coś z nim nie tak.?
dudus12345
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

06 Gru 2012, 22:24

Żle nie wygląda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012