Focus 2002 r, 1.6 prosba o opinie

27 Paź 2009, 17:46

Hej, proszę o opinię na temat ponizszego forda, czy to jest możliwe ze samochod ma przejechane tylko 56 tys km ?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez piotrek84 27 Paź 2009, 19:19, edytowano w sumie 2 razy
piotrek84
Nowicjusz

27 Paź 2009, 18:57

Ogólnie fajny tylko kurcze nie chce mi sie troche w ten przebieg wierzyc :shock:
A tak wogole Focus to fajne autko. Sam mam takiego z tego samego roku tyle zema przeleciane 130 tys.
malarki
Początkujący

Miejscowość: kraków

27 Paź 2009, 20:22

Do uwierzenia to jest trudne ale są ludzie tacy jak np.mój kuzyn ,który w każdy dzień jeździ do pracy (8km dziennie) ,przez 3 lata zrobił niecałe 10 kkm :lol: Ja w ciągu 18 miesięcy zrobiłem prawie 50 kkm,mogłeś trafić na podobnego typka jak mój kuzyn,dowiedz się tylko czy był jeden właściciel tego auta ,jeśli było ich dwóch to jest nieprawdopodobne by obydwaj jeździli mało a jeśli było dotąd auto w 3 rękach to to jest niemożliwe.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

27 Paź 2009, 20:59

Po przeczytaniu pytania chciałem z miejsca odpowiedzieć "nie" ale czym dłużej przyglądam się tym zdjęciom tym bardziej przekonuje się, że warto przynajmniej obejrzeć tego focusa - albo fotki są bardzo ładnie zrobione albo auto na prawdę zadane. Ekstremalnie dużego przebiegu ten samochód nie ma na pewno. Wystarczy porównać stan kierownicy z innymi focusami na allegro. Jeśli na żywo faktycznie stan będzie taki dobry jak to wynika ze zdjęć to bierz go do mechanika. Może akurat ktoś go używał jakie 2-gie auto w rodzinie. Ja bym jednak zaryzykował i jeśli u mechanika nic nie wzbudzi podejrzeń kupił. Na pewno radzę oglądając go wziąć ze sobą kogoś kto oceni jego stan na zimno bez emocji.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

28 Paź 2009, 10:52

Ta fura jest sprowadzona także na 100% ma skręcony licznik :( Zdjęcia bardzo ładne ale tak zrobione, że nic się nie da o aucie powiedzieć...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013