witam wszystkich i prosiłbym o porade... jak w temacie łapie powietrze wiem gdzie ale chciałbym sie zapytać czy objawami może być nierówna praca silnika i przygasanie świateł??? ale to dzieje sie dopiero tak po 2 minutach działania a później to raz równo raz nierówno.... sprawdzałem również ładowanie i wynosi 14.4 to to chyba wporządku. prosze o pomoc.
i tak zrobiłem zmieniłem kolanko i dalej to samo mam jeszcze jedno pytanie czy ta rura po prawej stronie od chłodniczki to też jeżeli ma dziurke to wpływa na prace??? sory za takei pytania ale jestem zielony w temacie. podpowiedzcie w razie czego jak sprawdzic nie kupując całego węża gdzie moze być dziurka
Pogoda zmienną jest - wiatr, deszcz i burze W lecie pogoda bywa bardzo zmienna. Podczas jednej podróży możemy doświadczyć opadów deszczu, gwałtownych burz oraz porywistego wiatru. Wybierając się na wakacyjne wyjazdy pamiętajmy o tym, aby być odpowiednio ...
Apple CarPlay w samochodach marki Lexus Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.