Folia do lamp - czy ten rodzj może byc?? (link )

09 Maj 2009, 16:13

witam na tej [link do oferty na Allegro wygasł] jak i na innych podobnych jest sprzedawana folia do oklejenia lamp
sprzedawcy twierdza ze
FOLIA DOSKONALE PRZEPUSZCZA ŚWIATŁO

RÓWNIEŻ TE Z ODBLASKÓW W LAMPIE

JEST TO CECHA DEKLASUJĄCA MALOWANIE LAMP

GDYŻ JAK WIADOMO POLICJA WŁAŚNIE CZEPIA SIĘ TEGO DETALU

czy ktos z forumowiczow ma jakies doswiadczenia z taka folia no i moze wiedza jak to jest faktycznie z ta policja - moze ktos ma taka folie i mial ta przyjemnosc byc zatrzymanym do kontroli przez panow policjantow
dziekuje z gory z wszystkie opinie - zalezy mi na waszej pomocy gdyz nie chce wydawac kasy na cos przez co moge miec jedynie klopoty
pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow
wyspa100
Nowicjusz

10 Maj 2009, 09:28

Na pewno folie na lampach nie przepuszczają 99% światła tylko mniej a co do policji to myślę że mogą się doczepić przyciemnionych lamp bo są różne rodzaje folii i nie wiem czy do tych co pokazałeś się przyczepią wszystko zależy jak bardzo będą zmniejszać światło.
Piter69
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: POLSKA
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Ken Block zachwycony Audi RS Q e-tron
    Amerykański mistrz driftu Ken Block, z Mattiasem Ekströmem jako instruktorem na fotelu drugiego kierowcy, przetestował Audi RS Q e-tron z numerem startowym 224, jeżdżąc po śniegu i lodzie. Występ podczas GP Ice Race ...