Folie do oklejania samochodu - pytania?

10 Lip 2013, 22:27

witam
chciałbym w swoim aucie okleić dach. auto jest już pełnoletnie, lakier na dachu nie wygląda dość dobrze. ogólnie chce to nie dużym kosztem okleić bo mi się tak podoba. wiem że folia 3m jest najlepsza ale nie spełnia moich kryteriów. są jakieś folie 3d i do 100zl można kupić aż nadwystarczającą mi ilość. chciałbym poznać opinie na ich temat. może ktoś już u siebie coś oklejał i powie co nie co? ogólnie żeby to się trzymało i wytrzymało z 3 lata. za wszystkie info dzięki. pozdrawiam
scrolll
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie

10 Lip 2013, 22:35

nigdy nie miałem z tym do czynienia ale takie coś znalazłem w internecie
http://www.fabertec.pl/jak-okleic-samochod-folia

[Aby zobaczyć PDF musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Sikora95
Początkujący

Auto: Nie mam

12 Lip 2013, 10:21

nikt nic nie wie? nie miał do czynienia?
scrolll
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie

17 Lip 2013, 12:19

Tak na dobra sprawę to moim zdaniem tego typu folia będzie tylko czasowym rozwiązaniem,niczym szczególnym. Poza tym napisz jaki w ogóle kolor dachu masz oraz więcej szczegółów,może odpowiednie kosmetyki załatwią tutaj sprawę.
Rolcar
Początkujący

Auto: Ford Focus II
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Ekomobilność - podróżowanie wymyślone na nowo
    Pojęcie ekomobilności obejmuje nie tylko niskoemisyjne pojazdy, lecz także wszystko, co ułatwia korzystanie z nich, np. zróżnicowanie środków transportu i dostosowanie ich do potrzeb użytkowników, nowe ...