Ford Fiesta 2008 - lepszy od poprzedniczki?

Czy nowa Fiesta jest lepsza od starej?

tak, bardziej mi się podoba
11
92%
nie widzę różnicy
0
Brak głosów
nie, stara wersja była lepsza
1
8%
Razem głosów : 12

14 Lis 2008, 10:53

jak w temacie... podoba Wam się nowa Fiesta i czy jest fajniejsza od starszych wersji??
dvorak
Nowicjusz

14 Lis 2008, 11:09

Auto jest optycznie ładniejsze (moje zdanie), widać, że jest to już nowsza generacja Fiesty. Patrząc na to auto widzę podobieństwo do innych niemieckich samochodów (innych koncernów), ale to moje zdanie, choć nie widzę w tym nic złego, auto zgrabne, przyjemne dla oka :)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

17 Lis 2008, 12:18

wszystkie samochody teraz są jakoś tam do siebie podobne, choć w przypadku fiesty jakiś konkretnych rzucających się w oczy podobieńst nie widzę. mi się ona najbardziej podoba z takiego rzutu:

Zdjęcie

świetna sylwetka :)
i wn.ętrze tez ciekawe
dvorak
Nowicjusz

18 Lis 2008, 14:35

ostatnio bylem nawet na stronie fiesty, i co mnie najbardziej zdziwilo to bluetooth i mozliwosc podlaczenia odtwarzacza mp3 do radia, nareszcie ktos pomyslal ze i w segmencie malych aut takie wyjscie jest otrzebne.....no chyba ze sie myle, ale nie przypominam sobie zeby jakis inny producent zrobil cos podobnego.
on_24
Początkujący

05 Gru 2008, 20:15

Czytałem o tym aucie i wizualnie na pewno lepiej wygląda jak poprzednicy :)
Szczęscie ucieka szukam go wiecznie bańki mydlane puszczam na wietrze...
tommy66692
Nowicjusz

Miejscowość: Lubelskie

09 Gru 2008, 14:09

Zdecydowanie ładniejsza linia samochodu. Jakoś bardziej do mnie przemawia choć wstyd przyznać , ale fordem żadnym nie miałem przyjemnosci jeździć. Może jak niedługo przyjdzie decyzja o zmianie auta to się pokręcę wokół właśnie fiesty.
selavi
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kopiowanie samochodów
    Policyjne źródła donoszą,że w ostatnim czasie bardzo wzrosła ilość kradzionych samochodów.A właściwie nie kradzionych,ale kopiowanych.Polega to na tym,że kradzione sa dokumenty samochodu i na ich podstawie jest ...
    Auto części - potrzeba każdego samochodu
    Niezależnie czy korzystasz z samochodu, żeby dojeżdżać do pracy czy aby podróżować po świecie, musisz mieć świadomość, że pewnego dnia, któraś z części samochodu ulegnie awarii. Przyczyną może być wyeksploatowanie ...

10 Gru 2008, 18:44

Ja dzisiaj widziałem test fiesty na youtubie (wkleiłem link w dzialetop gear). Coraz bardziej mi się podoba.
dvorak
Nowicjusz

15 Gru 2008, 16:54

Nowa W przeciwięństwie do poprzedniczki może się podobać...
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

25 Gru 2008, 13:19

Nowa fiesta to jest krok milowy w porownaniu z poprzedniczką a po za tym ma ładniejszą linie
Maniak
Automaniak91
Początkujący
Awatar użytkownika

09 Mar 2009, 12:55

To jest tak jak z nowym Ka o którym pisałem w innym temacie. Obecnie dwa najbardziej odmienione modele na rynku w porównaniu z poprzednikami. Zaczynając od środka skończywszy na wyglądzie zewnętrznym.
naoko
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

09 Mar 2009, 15:49

Bardzo ładne auto tylko gdy widzę je na ulicy nie wiem czy to Fiesta czy KA. Za bardzo podobnę są do siebie. Stylistyka nadwozia jest nowoczesna i ładna. Auto wychodzi na tanie na tle konkurencji więc jeśli ktoś poszukuje auta klasy B to może to być bardzo dobra propozycja :wink:

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań