Ford Focus 2004 r 1.4 benzyna - ślady w bagazniku-pukniety?

01 Lut 2013, 15:20

Witam wszystkich Mam nadzieje, ze trafiłem do dobrego działu - przeglądałem działy i wydaje mi się, że jest ok . : )

Planuję zakup focusa, ale zdziwiły mnie dwie rzeczy - brak napisu na tylnej klapie ( malowana? ). I również dziwne łatki w miejscu koła zapasowego - czy tak jest również w oryginalnych używanych przez Was focusikach ( czy to efekt bitego tyłu ) ?

Proszę nie pisać tylko, że 1.4 to nie silnik tylko zabawka, akurat taki jest dla mnie ok

Jeśli nie mogę wrzucać ogłoszenia to podeślę zdjęcia ( ewentualnei proszę moderatora o informację )

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
mrealm77
Obserwowany

Prawo jazdy: 22 08 2008
Auto: Punto II

01 Lut 2013, 15:39

Napis mógł sam sobie zdjąć, wiele osób tak robi. A te łatki wydaje mi się, że wszystkie tak mają.

Generalnie ze zdjęć, ciężko powiedzieć czy auto było walone czy nie.

ps.1.4 to zabawka nie silnik ;) ŻARCIK ;)
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

01 Lut 2013, 18:32

Kolejny odpicowany na handel :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Lut 2013, 18:39

wg mnie jeb*ięty w tył bo klapa ma inny kolor (jaśniejszy) chyba, że to wina światła ale na dwoch zdjęciach to widać
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

02 Lut 2013, 12:01

Zgadzam się z dzidą, klapa MA inny odcień. Poza tym samochód jest odpicowany na handel, wcześniej pewnie tak nie błyszczał jak stał u blacharza :mrgreen:
Szukaj mniej lśniących, ale od prywatnego właściciela - umyć możesz sobie sam auto jak już kupisz w porządnym stanie.
Killaz
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 5
Prawo jazdy: 09 06 2013
Auto: VW Golf
Silnik: 1.6 MPI
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak jeździć po dziurach, wyrwach w nawierzchni?
    Nie zawsze kierowca ma możliwość ominięcia dziury w nawierzchni – czasem nie zdąży przed nią wyhamować, czasem jej ominięcie wiąże się ze zbyt gwałtownym i nagłym manewrem, który może zaskoczyć innych uczestników ...