Ford focus co o tym powiecie czy warto???

31 Maj 2007, 17:56

[link do auto.pl wygasł]

czy ten samochod jest warty uwagi?? prosze o jakies opinie na jego temat
major
Nowicjusz

Miejscowość: k-ce

31 Maj 2007, 20:13

:lol: Na stronie: fordclubpolska.pl znajdziesz Kolegów i temat wyczerpująco omówiony.
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

31 Maj 2007, 20:29

Tego Forda Focusa z ogłoszenia nie polecałbym kupić, ponieważ jest to stara wersja.
Ford Focus przeszedł face lifting w 2001 marzec. Zmieniono kształt przednich świateł, które teraz posiadają zintegrowane migacze.

Polecałbym kupić takiego Focusa niż w ogłoszeniu.
Ma świetne zawieszenie i doskonały układ kierowniczy. Focus dobrze prowadzi, ma dynamiczne silniki i świetną stylistykę nadwozia.

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

31 Maj 2007, 21:08

Nie wszystkich stać na nowe roczniki ale ten co pokazałeś jest genialny polkecam :P
Daroo
Początkujący

07 Cze 2007, 20:44

Tiguan napisał(a):Tego Forda Focusa z ogłoszenia nie polecałbym kupić, ponieważ jest to stara wersja.
Ford Focus przeszedł face lifting w 2001 marzec. Zmieniono kształt przednich świateł, które teraz posiadają zintegrowane migacze.

Polecałbym kupić takiego Focusa niż w ogłoszeniu.
Ma świetne zawieszenie i doskonały układ kierowniczy. Focus dobrze prowadzi, ma dynamiczne silniki i świetną stylistykę nadwozia.

Pozdro :wink:

Faktycznie zintegrowane migacze to podstawa i rzecz niebywałej wagi.A taka np. rdza w focus'ie to rzecz drugorzędna przecież, czy silniki wrażliwe na kiepskie paliwo Made in Poland.......
inic
Nowicjusz
Awatar użytkownika

08 Cze 2007, 13:01

Warto ....Choć nigdy nie miałem dużej stczności z marką tego auta ...Ale to co koledzy powyzej pisali jest prawdą bardzo dobrze się prowadzi itd...Zycze udanego kupna :)
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Instalacje gazowe IV generacji – tzw. sekwencyjne
    Obecnie jest to najczęściej montowany typ układów zasilania LPG, tak zwana instalacja sekwencyjna. Niewiele droższa od dwóch poprzednich, bo kompletna wraz z montażem kosztuje co najmniej 1800 zł; warto wydać ...

15 Cze 2007, 08:31

Witam

Ja też właśnie przymierzam się do zakupu Focusa i jestem bardzo ciekaw Waszych opinii na ten temat.

Osobiście mam do wydania około 25k i szukam modelu 2002-2003 najlepiej oczywiście diesel.

Pozdrawiam
foxer696
Nowicjusz

15 Cze 2007, 08:50

Na Twoim miejscu kupił bym coś lepszego od Focusa...Wejdz w allegro i zobacz ile dobrych aut mieści się w tych kwestiach cenowych.Oczywiście wybór należy do Ciebie.
PzdR
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk