Witam , zastanawiam się od dłuższego czasu nad instalacją do mojego auto niestety w zupełności się na tym nie znam nigdy nie robiłam czegoś takiego w aucie , koleżanka miała auto z instalacja gazową i bardzo sobie chwaliła . Moje auto to Ford Focus 1.6 103 km rocznik to 2005 , proszę o porady .
Witam Sonia , najważniejsze to skorzystać z usług wykwalifikowanych gazowników , nawet najlepsza najdroższa instalacja nie zda egzaminu jak zostanie zamontowana przez niekompetentnych fachowców , proponował bym instalacje Lovato Smart jakością nieodstępuje od innych a cena jest bardzo dobra posiadasz gwarancje , tak więc duży plus .
Jak i gdzie kupić części do samochodu? Każdy kierowca, niezależnie od tego, jakiego auta jest właścicielem, staje przed koniecznością zakupu nowych części do samochodu. Zazwyczaj jest to wynik normalnej eksploatacji części, a czasem jest to wymuszone przez kolizję ...
Dacia Duster Motrio Cup mistrzowskim pucharem Pomimo trudnej sytuacji związanej z pandemią COVID-19, firma Renault Polska postanowiła kontynuować puchar Dacii Duster, podtrzymując swoje motorsportowe tradycje. Trzy lata doświadczeń pokazały, że projekt markowego pucharu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.