noszę się z zakupem pierwszego auta i wpadł mi w oko Ford Focus MK2 Kombi z poniższego linka.
Proszę o ocenę i opinię co sądzicie o tym samochodzie

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Simugd napisał(a):To chyba dobrze, że tani
krzysiek4000 napisał(a): Mike1735 on ma taką fokę z tym silnikiem właśnie.
DamianCAR napisał(a):krzysiek4000 napisał(a): Mike1735 on ma taką fokę z tym silnikiem właśnie.
To nie jego Foka.
On je użytkuje okazjonalnie.
Kiedyś o tym pisał
krzysiek4000 napisał(a):No niezbyt dobrze, że tani gdyż świadczyć to może o tym, że to auto służyło na flocie a tam o auta się nie dba i to może być złom.
To dlaczego nie kupiłeś.roksinski napisał(a):a objeździłem kilkanaście i każde z nich kupiłbym w ciemno.
Teraz to mnie rozśmieszyłeś.. Bezpieczne? Firmy mają w du**e twoje bezpieczeństwo. Masz zarabiać na nich i tyle. Auto na flocie jest tłuczone do granic możliwości a potem sprzedawane za pół darmo.roksinski napisał(a):We flotach o auta się dba, bo służą do pracy i muszą być sprawne i bezpieczne.
Barol napisał(a):O auta we flotach sie dba? Haha raczej niewiesz co mówisz.. tak jak Koniu wspomniał auta są tłuczone do granic mozliwości.. sprawne ok muszą być bo przecież ktoś musi nim jeżdzić żeby zarabiać na firme..
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD