Ford Focus Mk2 1.6 benzyna - opinia

24 Mar 2011, 22:11

Witam serdecznie,

Szukam Forda Focusa w benzynie i znalazłem ten oto samochód:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Byłem już oglądać ale niewiarygodne wydaje mi się to, że auto ma przejechane dopiero 4,5k km. W książce serwisowej nic nie ma. Auto produkcja 09.2009..

Odpuścić go sobie czy zaryzykować ? Sprawdzić w fordzie + dobry mechanik? Jestem w kropce. Auto w środku idealne, na zawnątrz również - jedyny maleńki problem to odstający platik i guma przy przedniej szybie po stronie kierowcy zaraz przy klapie. Tak jakby się odkleił.

Co o tym myślicie ?
Nibekspeed
Nowicjusz

Miejscowość: Rawicz

25 Mar 2011, 12:27

Ja myślę,że nic w książce serwisowej nie ma,gdyż auto ma zbyt mały przebieg,dlaczego tak mały?!Tego nie wiem.Tak oczywiście,dobry mechanik i autko do sprawdzenia,dlaczego nie?!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

25 Mar 2011, 12:54

Albo ma przejechane z 20k i cofnięty licznik i rżną głupa, że niby za mało km żeby był wpis :)
Ale już jestem umówiony na sprawdzenie w aso z podpięciem do kompa włącznie więc wszystko wyjdzie mam nadzieję.

Dzięki za odpowiedź
Nibekspeed
Nowicjusz

Miejscowość: Rawicz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Najpiękniejsze szwedzkie tuningowane ciężarówki
    Firma PKS Gdańsk – Oliwa SA właściciel największego w Polsce Portalu Przepraw Promowych Promy24.com we współpracy z firmą Polferries przeprawią najpiękniejsze tuningowane pojazdy na tegoroczny zlot Master Truck, ...