Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie podałeś jeszcze jaki tam jest przebieg ale z racji przeglądów myślę że może być w granicach 100-120tkm. Cena nie jest niska jak na auto z takim wyposażeniem i szkodami które miało. Myślę że za tą cenę kupisz lepiej wyposażony egzemplarz z tego samego roku. Oczywiście możesz jeszcze zapytać czy cena podlega negocjacji ale tu trzeba by było utargować około 4-5 koła.vertisan napisał(a):1. Cena wykupu
Pewnie będą przybliżone do tego co znalazłeś na tej stronie. Takiego auta już nie musisz serwisować w ASO ale warto mieć jakiego zaufanego mechanika który ogarnie podstawowe rzeczy.vertisan napisał(a):2. Koszty serwisu
Kacper napisał(a):Nie podałeś jeszcze jaki tam jest przebieg ale z racji przeglądów myślę że może być w granicach 100-120tkm. Cena nie jest niska jak na auto z takim wyposażeniem i szkodami które miało. Myślę że za tą cenę kupisz lepiej wyposażony egzemplarz z tego samego roku. Oczywiście możesz jeszcze zapytać czy cena podlega negocjacji ale tu trzeba by było utargować około 4-5 koła.
Jest tam może drugi komplet opon?
Kacper napisał(a):Pewnie będą przybliżone do tego co znalazłeś na tej stronie. Takiego auta już nie musisz serwisować w ASO ale warto mieć jakiego zaufanego mechanika który ogarnie podstawowe rzeczy.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD