Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ma wycięty katalizator i zostawiony DPF? Jesteś pewna?Marta2103 napisał(a):Dodam,że ma wycięty katalizator
Zawsze możesz spróbować wystawić ogłoszenie i napisać że do zrobienia to co podał mechanik. Zobaczysz czy będzie zainteresowanie. Nie wiemy jak auto wygląda i czy nie ma więcej problemów ale jeżeli zawieszeniowo jest ok i blachowo też to możesz próbować wyjść z ceny 5tyś. do negocjacji.Marta2103 napisał(a):Ile może być warte, jeśli chciałabym sprzedać je w takim stanie jakim jest teraz?
Zbieg okoliczności lub zamaskowanie czasowe pewnych problemów przez poprzedniego właściciela. Ciężko to ocenić.Marta2103 napisał(a):na mój kobiecy 'umysł' tyle wad nie mogło zbiec się w jednym czasie?i to już po 2 miesiącach od kupna zaczęły się dziać niepokojące rzeczy..
Musicie się zastanowić co z tym zrobić i policzyć dokładnie koszty naprawy. DPFa nie ma więc nie powinien być uwzględniany w naprawach chyba że chcecie go przywrócić do układu w samochodzie.Marta2103 napisał(a):eśli chodzi o wygląd to jest sporo rys, niestety,a na czarnej blasze widać wszystko myślę, że to zaniedbanie poprzedniego właściciela.
Rozumiem, że ma być to auto wielkości obecnego Focusa w nadwoziu pięciodrzwiowym? Przebiegi jakie zazwyczaj będą nim robione?Marta2103 napisał(a):Myślę, że budżet to 8-9 tysiecy. Co warto w tej cenie kupić?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD