Witam !
Posiadam auto marki Ford Focus z roku 2002 Chcę go trochę przytuningować, lecz nie wiem od czego zacząć ?
Chodzi mi o tuning optyczny, ponieważ mechaniczny nie jest potrzebny. Ma wystarczająco dużo mocy !
Proszę o szybką odpowiedź ;D
Kolor: biały Nom mam nadzieję, że to polepszy wygląd Na razie wymieniłem grilla i lusterka m-look Teraz planuje zakup alusków 16" czarne chromowane lub 16" Coobra Nad tym się właśnie zastanawiam. Może ktoś mi podać jakieś inne rodzaje alufelg
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Renault ALASKAN pick-up Po wprowadzeniu do sprzedaży w 2015 roku Renault Duster Oroch, pick-upa o ładowności pół tony, Renault przedstawia model ALASKAN, jednotonowego pick-upa o nadzwyczajnym designie. Solidny i wygodny, jest on doskonale ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.