Ford fokus warto?

02 Mar 2010, 16:25

jakie silniki sa dobra jak z blachą albo jakies inne dobre autko w tych pieniądzach
Saper
Nowicjusz

Miejscowość: oborniki

02 Mar 2010, 17:00

Do 13tys mozesz spokojnie brać Focusa,jesli trafisz na zadbany model to nie bedziesz mial problemow z rudą.Co do silników to 1.6 16V 101km,1.8TDDi 90km i 1.8TDCI 115km.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Mar 2010, 17:28

barol91 napisał(a):Do 13tys mozesz spokojnie brać Focusa,jesli trafisz na zadbany model to nie bedziesz mial problemow z rudą.Co do silników to 1.6 16V 101km,1.8TDDi 90km i 1.8TDCI 115km.

Oj glupoty gadasz. jezeli w focusie za 13k pln nie ma rdzy to znaczy ze zostala juz usunieta. w mojej lakierni przewija sie mnostwo pordzewialych focusow, czesto od pierwszych wlascicieli i z malym jak na 8-10 letnie auto przebiegami, garazowane( :!: )
Niemniej auto niezle
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

02 Mar 2010, 18:22

Warto zastanowić się nad Focusem. Silniki wszystkie są dobre, tylko kwestia wyboru jaki potrzebujesz. :idea:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

02 Mar 2010, 20:35

JerzyB333 napisał(a):Oj glupoty gadasz. jezeli w focusie za 13k pln nie ma rdzy to znaczy ze zostala juz usunieta. w mojej lakierni przewija sie mnostwo pordzewialych focusow, czesto od pierwszych wlascicieli i z malym jak na 8-10 letnie auto przebiegami, garazowane( :!: )
Niemniej auto niezle

no ja doskonale wiem że Focusy gniją ale na szczęście są to niewielkie wypryski i mają charakter estetyczny ale tanim kosztem można go doprowadzić do stanu idealnego i sie nim cieszyć.Olbrzymią zaleta Focusa jest atrakcyjny stosunek między ceną a oferowaną jakościa i jeśli ktoś z racji posiadania rodziny lub ograniczonego budżetu nie moze pozwolić sobie na auto typowo sportowe to Focus jest solidna alternatywą.I na koniec warto poszukać zadbanych benzynówek 1.6 16V,są oszczędne,trwałe i wystarczająco dynamiczne i jeszcze podobno żaden z silników nie lubi gazu.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012