Ford Ka czy fiat seiczęnto

18 Gru 2009, 11:16

Czyli jaka decyzja?
harvard
Nowicjusz

Miejscowość: lubelskie

18 Gru 2009, 17:48

barol91 napisał(a):Ja jeszcze w zyciu pognitego KA nie widzialem :roll:

Moja siostra miala KA zgnilo nadkole na wylot !! rocznik 2003.

KA - ODRADZAM !
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

18 Gru 2009, 22:27

Ja za SC jestem, znam to auto i wiem co polecam. A wspomaganie to do szczescia tak bardzo nie potrzebne w tym samochodzie ;)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

18 Gru 2009, 22:29

Ja rowniez obstaje przy SC ale ze wspomaganiem lepiej sie nim bedzie jezdzic i parkowac
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Gru 2009, 18:26

dzięki za wasze podpowiedzi i sugestje.Myślę że będzie to jednak fiat SC. Trochę nim jeżdziłem i mam raczej pozytywne opinie o nim, ten środek ma taki mizerny, poza tym jest O.K. :roll:
waldek1103
Nowicjusz

20 Gru 2009, 10:33

Słuchaj mam auto już 2 lata po rodzinie dostałem z malutkim przebiegiem 15tysi i naprawdę nie dokładam do niego. Pali bardzo mało i staram się dbać o niego. Szkoda mi go oddać bo darmo przyszedł a widzę i le kumple posiadający golfy muszą dokładać a poza tym auto traktuje jako dupowóz z pktu A do pktu B Co do blachy to ocynk. przeważnie jeżdzę sam a czasem z żoną i dzieckiem kilkuletnim. Jak do tej pory na naszą rodzinę jest wystarczający. Szukam czegoś innego ale tak łatwo nie oddam czegoś co się nie psuje. Nie sztuka kupić auto z 2000 niemieckie ale czy ja wiem co kupię!Lansu nie ma w SC ale czy o to właśnie chodzi?

ps jak kupisz już coś pochwal się na forum wrzuć fotkę
harvard
Nowicjusz

Miejscowość: lubelskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy 10km/h wolniej robi rożnicę?
    Władze Francji zdecydowały o zmianie ograniczenia prędkości obowiązującego na drogach poza terenem zabudowanym. Kierowcy będą mogli poruszać się tam z prędkością 80 km/h zamiast 90km/h. Zmiana wywołała wiele kontrowersji, ...
    Wyjazdy weekendowe - bezpieczne piątkowe podróże
    Piątek kojarzy się z początkiem weekendu, odpoczynkiem po intensywnej pracy i wyjazdami. Tymczasem piątkowe popołudnie na drogach to najbardziej niebezpieczny czas w całym tygodniu. Aby zapobiegać wypadkom, kierowcy nie mogą ...

20 Gru 2009, 19:54

NIe ma sprawy, jak coś kupię to dam znać. Ale nie będziemy się tak spieszyć, poczekamy aż trochę mrozy odpuszczą. I raczej będziemy szukać takiego fiacika
waldek1103
Nowicjusz