dzięki za wasze podpowiedzi i sugestje.Myślę że będzie to jednak fiat SC. Trochę nim jeżdziłem i mam raczej pozytywne opinie o nim, ten środek ma taki mizerny, poza tym jest O.K.
Słuchaj mam auto już 2 lata po rodzinie dostałem z malutkim przebiegiem 15tysi i naprawdę nie dokładam do niego. Pali bardzo mało i staram się dbać o niego. Szkoda mi go oddać bo darmo przyszedł a widzę i le kumple posiadający golfy muszą dokładać a poza tym auto traktuje jako dupowóz z pktu A do pktu B Co do blachy to ocynk. przeważnie jeżdzę sam a czasem z żoną i dzieckiem kilkuletnim. Jak do tej pory na naszą rodzinę jest wystarczający. Szukam czegoś innego ale tak łatwo nie oddam czegoś co się nie psuje. Nie sztuka kupić auto z 2000 niemieckie ale czy ja wiem co kupię!Lansu nie ma w SC ale czy o to właśnie chodzi?
ps jak kupisz już coś pochwal się na forum wrzuć fotkę
Czy 10km/h wolniej robi rożnicę? Władze Francji zdecydowały o zmianie ograniczenia prędkości obowiązującego na drogach poza terenem zabudowanym. Kierowcy będą mogli poruszać się tam z prędkością 80 km/h zamiast 90km/h. Zmiana wywołała wiele kontrowersji, ...
Wyjazdy weekendowe - bezpieczne piątkowe podróże Piątek kojarzy się z początkiem weekendu, odpoczynkiem po intensywnej pracy i wyjazdami. Tymczasem piątkowe popołudnie na drogach to najbardziej niebezpieczny czas w całym tygodniu. Aby zapobiegać wypadkom, kierowcy nie mogą ...
NIe ma sprawy, jak coś kupię to dam znać. Ale nie będziemy się tak spieszyć, poczekamy aż trochę mrozy odpuszczą. I raczej będziemy szukać takiego fiacika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.