Witam Jestem nowym posiadaczem forda Mavericka z 1995 r Mam problem z silnikiem a mianowicie nie wkręca się na wysokie obroty zarówno na zimnym jak i na ciepłym silniku a przy ok 20000 obrotów zaczyna szarpać przerywać. po zmniejszeniu gazu silnik uspokaja się i pracuje płynnie. na wolnych obrotach pracuje prawidłowo. Wymieniłem świece zapłonowe na nowe choć to nie było konieczne gdyż na starych świecach przerwa była ok a kolor spalania był taki jak być powinien ( kawa z dużą ilością mleka ) Proszę bardzo o pomoc i sugestie co powinienem zobaczyć wymienić. Z góry dziękuję
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Jazda na pamięć i kierowca jak na autopilocie Mówi się, że praktyka czyni mistrza. W przypadku codziennej jazdy tymi samymi drogami to powiedzenie nie zawsze się sprawdza. Jazda jak na autopilocie, dekoncentracja, zmniejszona świadomość, a nawet niedostrzeganie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.