Witam Jestem nowym posiadaczem forda Mavericka z 1995 r Mam problem z silnikiem a mianowicie nie wkręca się na wysokie obroty zarówno na zimnym jak i na ciepłym silniku a przy ok 20000 obrotów zaczyna szarpać przerywać. po zmniejszeniu gazu silnik uspokaja się i pracuje płynnie. na wolnych obrotach pracuje prawidłowo. Wymieniłem świece zapłonowe na nowe choć to nie było konieczne gdyż na starych świecach przerwa była ok a kolor spalania był taki jak być powinien ( kawa z dużą ilością mleka ) Proszę bardzo o pomoc i sugestie co powinienem zobaczyć wymienić. Z góry dziękuję
BMW Concept serii 4 Coupé 2012 BMW Concept serii 4 Coupé niesie dodatkowe pokłady sportowego i ekskluzywnego charakteru, przez co wyraźnie odróżnia się od modeli serii 3. Dynamiczny pas przedni konceptu tworzą ostre kontury i złożone powierzchnie. ...
Moto Session 2017 / relacja Targi Moto Session wpisały się już na stałe do naszego kalendarza i odwiedzamy je regularnie przedstawiając Wam relację zdjęciową z tej imprezy W tym roku Targi odbyły się w pierwszy weekend kwietnia czyli dużo wcześniej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.