witam mam forda mondeo,przy spokojnej jezdzie idzie super, ale kiedy wcisne gaz do dechy zaczyna przerywać jak by mu brakowało paliwa, po puszczeniu gazu wszystko wraca do normy. Swiece,kable i wszystkie filtry są wymienione nie dawno wszystkie objawy nasilaja sie kiedy silnik jest gorący nie kiedy jest zimny.
Pompa paliwa. Mi pompa wtryskowa kojarzy się z silnikami diesla gdzie daje ciśnienie rzędu 120 bar i wyżej. Natomiast tu występuje ciśnienie 1 albo 3 bar (nie wiem który rocznik auta) więc raczej należało by powiedzieć pompusia albo pompunia
A kolega niech sobie ściągnie instrukcje z serii "sam naprawiam" do tego i posprawdza układ paliwowy i odpowiednie czujniki (zwłaszcza położenia przepustnicy)
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Jeździsz na zimówkach latem? Mogą być problemy z ubezpieczeniem Słoneczna, letnia pogoda składnia kierowców do szybszej jazdy – jednak nie każda opona potrafi zapewnić bezpieczeństwo przy wysokich prędkościach samochodu i rozgrzanych do nawet 60ºC jezdniach. Dobór ...
tak mi jedno przyszło do głowy jeszcze moduł zapłonowy jak się rozgrzeje to może szwankować
Kenji, no ja nie wiem czy tak lekkomyślnie utrzymasz buteleczke w rączkach
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.