FORD MONDEO 99'

03 Lip 2008, 07:02

witam,
znalazlem bardzo ciekawego forda mondeo 2.0 benzyne z 99roku i ma 265tys. przebiegu i zastanawiam sie czy to duzo, znawca nie jestem ale ten przebieg wydaje mi sie realny a nie jak wszystkie inne samochody 170 tys. a 5 lat starsze... autko jest w niemczech wiec utrzymane dobrze, poradzcie kupowac?? aha chce jeszcze je zagazowac, dzieki za opinie
grzesio1912
Nowicjusz

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Lublin / Chełm
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Ford Mondeo 97 2.0 Pb + Lpg

03 Lip 2008, 10:06

Ja osobiście nie jestem zwolennikiem Fordów, bo według mnie i z własnych obserwacji wydaje mi się że są to fatalne samochody :)
Ale zdażają się osoby które bardzi chwalą swoje fordy, i mówią że są to wspaniałe, bezawaryjne auta, nie wiem, może jeden na 100 fordów jest udany, i dobry. Ale jeśli już chcesz Forda....to na benzyniaka 260tys przebiegu to jest już trochę.....wiec może sie zdarzyc że autko bedzie się psuć :) A co do Gazowania fordów to nie wiem, czy silniki Forda dobrze znoszą gaz?? nie mam pojęcia :)
Pozdrawiam B)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

03 Lip 2008, 10:13

odpusc sobie kolego lepiej forda z takim przebiegiem :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

04 Lip 2008, 09:09

Ja slyszalem ze fordy nie lubia gazu
oclass
Nowicjusz

04 Lip 2008, 18:42

oclass napisał(a):Ja slyszalem ze fordy nie lubia gazu

gazu to może i nie lubią ale z takim przebiegiem to na pewno lubia olej
driver1988
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowoczesny i pełen charakteru - Citroen SpaceTourer
    Nowoczesny i pełen charakteru – taki jest nowy CITROËN SpaceTourer. Z nadwoziem dostępnym w trzech wariantach i różnymi konfiguracjami wnętrza doskonale wpisuje się w nowoczesny styl życia – dla rodziny, ...