Witam wszystkich miłośników i fanow MK1 i tych którzy chcą to auto zakupić a zastanawiają sie czy to zrobić to wam powiem ze warto ... rok temu a dokladnie w lipcu kupilem z ogloszenia Fordzika mondeo MK1 co prawda mial juz przejechane ponad 320000 km w silnik pracuje troszke glosno bo niczym diesel pewnie wynagana jest regulacja zaworow albo ich wymiana bo sporo juz jezdzi na LPG a do dnia dzisiejszego nic szczególnego w nim sie nie popsulo jedyną wiekszą awarią byla wymiana skorodowanych przewodow hamulcowych i przetarl mi sie przewod wspomagania ale ta naprawa kosztowala mnie tyle co nic polutowalem go i zpowrotem zamontowalem
![Szczęśliwy :D]()
Auto bez awaryjne wygodne i jak na silnik 1.8 nie wiele pali ten co ja mam to akurat miesci sie w 10 l/100km Moj kolega ma pasatta z 1998 r wiecznie w nim cos naprawia bo sie psuje ja przez ten ponad rok nie mialem zadnych problemow zimą super odpala kiedy chce to jade auto godne polecenia w takiej klasie i za smieszne pieniądze ja dalem 1100zl z radyjkiem i nawigacją heheeh
![Wink :wink:]()
do dzis przejechalem nim 430000 km i ciagle jezdzi