Cześć, otóż problem pojawił się dzisiaj. Podczas jazdy szybko wzrasta temperatura oleju. Nie znam się kompletnie na samochodach więc postram się to zobrazować
Pytanie od czego są te zbiorniki i jaki typ płynu powinienem kupić silnik 2.0 diesel. Czy to rozwiąże mój problem dodam jeszcze, że nie działa ogrzewanie.
Ten zaznaczony w kółku to zbiorniczek od płynu do wspomagania kierownicy, tam jak odkręcisz korek powinien być jakiś bagnet do sprawdzenia odpowiedniego poziomu. Drugi to z tego co widzę to chyba zbiornik od płynu od układu chłodzenia sprawdź dokładnie i poszukaj w jakich granicach powinna zawierać się ciecz chłodząca. Jej mała ilość może być powodem przegrzewania się silnika tak jak opisujesz.
Teraz już wszystko działa, ale pompa paliwowa jest wadliwa. Nie wiem od czego to zależy słyszałem, że silniki diesla tak mają, że pompy paliwowe siadają
Gelber Engel - nagroda dla Audi A3 za doskonałą jakość Niemiecki automobilklub ADAC, spośród 52 samochodów, wybrał Audi A3 zwycięzcą kategorii "jakość" tegorocznej edycji nagrody "Gelber Engel". Wyniki konkursu opierają się na sporządzanej przez ADAC statystyce ...
Zatrzymać się i zwolnic to nie to samo! Często można zaobserwować sytuacje, gdy kierowcy zamiast całkowicie zatrzymać pojazd - np. przed znakiem stop czy przy zielonej strzałce do skrętu w prawo – jedynie redukują prędkość. Grozi to kolizją, policja może ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.