Ford Mondeo mk4 2.0 bezyna

13 Kwi 2019, 13:46

Witam czy zmieniał ktoś silnik o innej pojemności? Chodzi mi o to że wracam do Polski fordem mk4 2.0 bezyna z kierownica po prawej stronie (angol ) i szukam auta podobnego z uszkodzonym silnikiem aby przełożyć mój silnik ponieważ ma mały przebieg i Ogulnie dbam kilka lat o niego , co jakiś czas pojawiają się auta w dobrej cenie z rozwalonum silnikiem ale przeważnie 1.6 lub 2.5 , i zastanawiam się czy jest to duży problem włożyć mój silnik 2.0 dziękuję i pozdrawiam
Bartoo28
Obserwowany

13 Kwi 2019, 17:38

Taniej u mniej problematycznie wyjdzie zrobić przekładkę na EU
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

13 Kwi 2019, 17:45

Wiesz może jakie koszty takiej przekładki ?
Bartoo28
Obserwowany

13 Kwi 2019, 18:46

Nie wiem szczerze mówiąc ale jest pełno firm które się tym zajmują więc zadzwoń i zapytaj, strzelam na pałe że zmieścisz się w 10 tyś na gotowo
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Volvo V60 Plug-IN - Najbezpieczniejsza hybryda na świecie
    Nowe Volvo V60 Plug-IN zostało określone przez Euro NCAP najbezpieczniejszym autem na świecie wyposażonym w napęd hybrydowy. W teście europejskiego instytutu samochód otrzymał najwyższy wynik pięciu gwiazdek. "Wszystkie ...