REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pajak580 napisał(a):.normalnie pewnie bym zrezygnował ale ciężko dostac mondeo w takiej skórze.
polskim handlarzom nie opłaca się sprowadzać aut w całości, a więc istnieje prawdopodobieństwo niemal przy każdym sprowadzonym aucie, że było uszkodzone blacharsko albo mechanicznie. W sumie ciężko określić co jest mniejszym złem...pajak580 napisał(a):.Zdaje sobie sprawę ze ciężko jest cos wywnioskować ze zdjęć ale komuś może się uda wyłapać jakiś szczegół świadczący o tym ze auto może być powypadkowe
nie chodziło mi o pytanie handlarza tylko sprawdzanie na własną rękę historii auta. Poza tym co handlarz może Ci powiedzieć o historii auta jak sam jej nie zna.tomekdk napisał(a):Tak tak Kao, handlarz opowie Tobie o wszystkim, uczciwie powie co było.
teraz to już szukasz w dvpie mózgu. Czepiasz się o 4 dni a w zasadzie i tak nikogo nie oszukuje bo wyraźnie dużymi literami wpisał dane produkcji.tomekdk napisał(a):A dla mnie to jest zawsze test na uczciwość handlarza ... ma w tekście napisane:
"Data produkcji: 27.12.2011r"
Może ktoś wie dlaczego w ogłoszeniu zaznaczył:
"rok produkcji: 2012"
Bo ja czegoś nie rozumiem, wie, że rok produkcji jest 2011 (sorry, takie życie, grudzień 2011 to ciągle 2011) ... a zaznacza 2012
zachowaj dla siebie, albo dla osób, których taki poziom rozmowy interesuje.Kao napisał(a):teraz to już szukasz w dvpie mózgu