Witam. Mam do wydania 12000. Interesuje mnie 4/5 drzwi. Silnik nie za duży i nie za mały 1.8-2.5 litra. 100-200 KM. Pb lub ON. Bez różnicy. Myślałem nad Roverem 75, Fordem Mondeo Mk3, audi a6. Macie jakieś propozycje lub coś odradzacie?
Silnik R110 – Renault ZOE Silnik R110 jest najnowszym osiągnięciem Renault, lidera na rynku samochodów elektrycznych w Europie, potwierdzającym jego strategię rozwoju i produkcji silników elektrycznych i kolejnym dowodem na know-how ...
Skrzynia automatyczna 7DCT w pojazdach marki Kia oraz Hyundai Skrzynia 7DCT posiada dwa sprzęgła, aktywowane elektrycznym siłownikiem oraz dwa zestawy wałków dla biegów parzystych i nieparzystych, które umożliwiają sekwencyjne załączanie kolejnych siedmiu przełożeń ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.