Ford Mondeo Verona 1995 woda w okolicach slupka....

31 Sty 2007, 22:49

Ratunku! Auto trzymam na dworze, gdyz o miejsce garazowe troche ciezko w mojej okolicy i rozumiem ze moze zbierac sie wilgoc, ale to co zobaczylem dzisiaj rano po prostu mnie przerazilo! Mianowicie wsiadlem do samochodu i gdy zapialem pas polecialy na mnie krople wody, a nawet duzo kropli wody... Gdy przyjzalem sie, okazalo sie, ze tapicerka nad prawym srodkowym slupkiem jest wrecz mokra, nie wilgotna a mokra! Co dziwne, samochod stal zaparkowany tak iz prawa strona stala wyzej, w nocy deszcz nie padal, a na myjni nie bylem od dwoch tygodni... Ktos podpowiedzial mi ze moze to przez szyberdach.... Co robic w takiej sytuacji?! Blagam, pomocy! Dodam iz nigdy wczesniej nie zauwazylem niczego takiego, dopiero dzis, a zawsze troszcze sie i dbam o wnetrze bardzo dokladnie.
DFireCrow

• 02 Lut 2007, 17:07

hymm faktycznie dziwne :roll: niestety ale nie umiem ci pomoc
    Suzuki Forever :D
    Snagi
    Początkujący
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
      Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
      Niesprawne hamulce - plaga na polskich drogach
      Instytut Transportu Samochodowego zbadał popularne w Polsce płyny hamulcowe. Wyniki badań są zatrważające. Wiele z nich nie spełnia wymaganych norm. A polscy kierowcy często nie zwracają uwagi na to, co płynie w układach ...