Ford mustang 2007

11 Kwi 2008, 18:53

witam ma pytanie do ludzi, ktorzy sa zorientowani w amerykanskich samochodach...
mam zamiar sprowadzic z usa forda mustanga rocznik 2007 jestem ciekawy jakie sa koszty eksploatacji tego auta - koszty i dostepnosc czesci a przede wszystkim jakie jest srednie spalanie - chodzi mi glownie o jazde po miescie
pozdrawiam
apahe
Nowicjusz

11 Kwi 2008, 19:43

Witam;]

Mustang srednio spali ci koło 13 litrów

Ford Mustang jest to naprawde świetne autko za rozsądną cenę. Daje radość z jazdy i w poruwnaniu z konkurentami kosztuje grosze
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

11 Kwi 2008, 20:12

Warto bardzo fajna fura tylko koszty utrzymania nie będzie dość duże wiele części trzeba będzie sprowadzać z USA
astro007
Aktywny

14 Kwi 2008, 01:39

Spalanie miasto miedzy 12 a 15.
Trasa jak spokojnie mozna kolo 9. mowa o silniku 4.0

Czesci praktycznie tylko na zamówienie.
Jesli sprowadzisz w dobrym stanie i bedziesz dbał o silnik (takim autem trzeba umiec jezdzic) to nie powinno targac po kieszeni.
Ogolnie swietne auto spalanie jak na ta moc niewielkie.
Raczj nie bedzie głowy ktora sie za takim autem nie ogladnie.
Dobrze sie zastanów czy bedziedzie cie stan na utrzymanie:
spalanie, Ewentłanle naprawy (w aso podobno masakra) Najlepiej jak znasz kogos kto potrafi majstrowac przy takich autach no i samo ubezpiecznie to spory wydatek.
Sporo ludzi kupowalo to auto bo jak na ta klase to tanio a reszta kosztów ich dobiła.
tihomax
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Luxury Sedans, Midsized - Audi A6
    Czasopismo "Consumer Reports" ogłosiło Audi A6 najlepszym samochodem w kategorii luksusowych sedanów średniej wielkości - "Luxury Sedans, Midsized". Redakcja magazynu oceniała właściwości jezdne, jakość wnętrza, zużycie ...