Ford Mustang (64'-74') lub podobnych poszukuję

09 Sty 2008, 11:03

(widzialem juz podobny temat z udzialem jakiegos malolata) Ale ten jest poważny.
Teraz mam audi a6 c5 avant ale szukam dla siebie jakiegos takiego stylowego, sportowego, starszego, do 25tys. zl autka ktore zawsze bylo moim marzeniem a teraz postanowilem je spelnic.
Najlepiej jak byłby to Ford Mustang z lat 64-74 lub jakis Chevy Camaro, ale mogą byc tez inne marki w takich kategoriach (oprócz lat) co podalem. Ale auto musi miec tą duszę, byc sprawne i miec 'pare' :) koni pod maską.

Co poradzicie...? Jakie jeszcze podobne autka mogłyby mi sie spodobac...?
Mozecie tez chlopaki pomóc mi szukac ogloszen w necie bo ja za bardzo nie mam czasu na neta... Bede wdzieczny. ;)

A jak ktos sprzedaje to prosze o kontakt na gg: 11794770
kris0181
Nowicjusz

Miejscowość: mazury

10 Sty 2008, 16:40

Tak szukam z czystych chęci :)
Ale udało się mi naleźć tylko ten:

http://www.desoto58.com/anonse/salemustang67.html
Samii
Nowicjusz
Awatar użytkownika

10 Sty 2008, 17:09

A dziękuję ;) Tez to widzialem :) Troche mnie kusi zeby go obejrzec ale troche daleko ode mnie...
Dowiedzialem sie tez ze bardzo duzo takich oldtmierów jest w Szwecji i zeby tam szukac jesli sie nie chce z USA sciagac... Problem w tym ze bardzo ciezko jest sie poruszac po tych szwedzkich stronach int.
A moze ktos rozumie szwedzki...? Albo siedzi w interesie sciągania autek stamtąd? Moglby mi ktos pomóc...?
kris0181
Nowicjusz

Miejscowość: mazury
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen up! - samochód do miasta
    Około 12 proc. rynku należy w tym roku do Volkswagena up!. Od stycznia do kwietnia 2019 zarejestrowano 682 egzemplarze. To najmniejszy samochód osobowy niemieckiego koncernu. Powstaje od 2011 roku w Bratysławie, wraz ...
    Moto Session 2019 - Odjazdowy weekend z motoryzacją
    Ryk silników, pisk opon, błysk karoserii, nowości prezentowane przez dealerów, zapierające dech w piersi pokazy, goście specjalni oraz najpiękniejsze moto emocje - już 13 i 14 kwietnia w Targach Lublin! Moto ...